ağırlık kaldırmadan kas yapmak

qweqw

80+
Reaksiyon skoru
16
merhaba 15 yaşındayım ağırlık kaldırıyordum normalde ama boyunun uzamasını engeller vs dedikleri için bıraktım dediklerine göre kendi vücut ağırlığımla çalışırsam boyumun uzamasını engellemez bu doğru mu bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler

Küçük ağırlıklar kaldır hani ele alınan var ya ondan.

hafif olanlardan (5kg ye kadar) yaparsanız pek sıkıntı olmaz, ev işi yapın ev süpürmek fln, düzenli olarak mekik ve şınav çekin bide boyunuz kaç?

hafif olanlardan (5kg ye kadar) yaparsanız pek sıkıntı olmaz, ev işi yapın ev süpürmek fln, düzenli olarak mekik ve şınav çekin bide boyunuz kaç?
boyum 182 civarı dambılda 6,5 kilo kaldırıyodum z bara da 13 kilo koymuştum en son sonra bıraktım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Küçük ağırlıklar kaldır hani ele alınan var ya ondan.
dambıl kaldırıyordum da 6,5 kg kaldırıyordum

AĞIRLIK KALDIRMANIN BOY UZAMASINA HİÇ Bİ ETKİSİ YOKTUR TAM TERSİNE GROWHT HORMONU VE TESTESTERON HORMONUNU ARTTIRDIĞINDAN BOY UZAMASINI DESTEKLEYECEKTİR BEN 15 YAŞINDAYIM POWERLİFTERIM ÇOK AĞIR AĞIRLIKLARA GİRİYORUM BOYUM 175 VE YAŞITLARIM GİBİ BİRDEN UZAMADIM YAVAŞ YAVAŞ UZUYORUM GALİBA ÇÜNKÜ BEN BİRDEN BOY ATMADIM

boyum 182 civarı dambılda 6,5 kilo kaldırıyodum z bara da 13 kilo koymuştum en son sonra bıraktım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dambıl kaldırıyordum da 6,5 kg kaldırıyordum
boyun uzun 80kg ye yakınsan normal kas çalışabilirsin, bacakları unutma yalnız

Geri