Neler Yeni

AGT kargo papara kart kargomu geri göndermiş

Trool

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Ahmet
Teslim edilecek yere not düşmüştüm şuan evimde değilim ve ptt kargo firmasına bırakmaları hakkında ama yine de geri iade yapmışlar. İnternette bazı kişilerin kartını teslim etmişler neden böyle oldu. Tekrar 2 ay bekleyecek miyim?
IMG_20210330_101834.jpg

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Teslim edilecek yere not düşmüştüm şuan evimde değilim ve ptt kargo firmasına bırakmaları hakkında ama yine de geri iade yapmışlar. İnternette bazı kişilerin kartını teslim etmişler neden böyle oldu. Tekrar 2 ay bekleyecek miyim?
Alıntıyı görüntüle
Mesajla pek ilgilenmiyorlar sanırsam 1-2 soru sormuştum cevap gelmedi. Kuryeyi aramak en sağlıklısı. Ben sipariş ettikten 1 hafta sonra geldi neden 2 ay sürsün ki?

Trool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aradım ama agt süper şahane firma olduğu için doğru düzgün bir şey diyemedi adam yüzüme kapattı.
Hayır evimede getirmiyorlar nasıl alacağım diyorum bilmiyorum diyor
IMG_20210330_102436.jpg

Trool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Ahmet
Mesajla pek ilgilenmiyorlar sanırsam 1-2 soru sormuştum cevap gelmedi. Kuryeyi aramak en sağlıklısı. Ben sipariş ettikten 1 hafta sonra geldi neden 2 ay sürsün ki?
3 hafta oldu benim kartım az önce aradım ve geri iade ettik falan dedi ev adresinize teslim edemiyoruz dedi kapattı

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Hocam siz biraz şanslısınız. genelde 1 2 ay sürüyor gelm su bana 1.5 ayda gelsi
Hmm bilmiyordum arkadaşımınki de benimki de 1 hafta geçmeden geldi hepsi öyle sandım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 hafta oldu benim kartım az önce aradım ve geri iade ettik falan dedi ev adresinize teslim edemiyoruz dedi kapattı
Mecbur tekrar bekleyeceksiniz gibi

Pratzkaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Halil İbrahim Ünal
Bana da bir haftada gelmişti, garip durum.

Trool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Ahmet
Ben böyle sorumsuz bir kargo görmedim eğer bu kargo ile ürününüz gelecekse gelmesin daha iyi. Zaten böyle de gelmiyor

Taha.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Taha Yasin Yıldızhan
Ben çok sorun yaşadım bu kargoyla. Bende papara kart istemiştim 2 hafta geçti üstünden gelmedi. Messaj atıyorlar "eve geldik yoktunuz" diye, en sonda ben gittim şubeden kendim aldım. Sende öyle yap.

Trool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Ahmet
Ben çok sorun yaşadım bu kargoyla. Bende papara kart istemiştim 2 hafta geçti üstünden gelmedi. Messaj atıyorlar "eve geldik yoktunuz" diye, en sonda ben gittim şubeden kendim aldım. Sende öyle yap.
Hocma az önce sitelerinde geziyordum kurye ol yazısı gördüm her önüne gelenleri kurye yapan boş bir firma. Geri göndermeseler gidip alacaktım. Benimle iletişime bile geçmiyorlar. Kısaca agt kurye ile çalışılmaz. Geri göndermedilerse öyle yapacağım artık

Squex

80+ Silver
Bana da 1 ayda gelmişti. Adam kargoyu getirmeye geldidiğinde neden bu kadar geç geldiniz dediğimde bir şey diyememişti. Bize geç geldi falan demişlerdi. 20 gündür nasılsa dağıtım şubesinde duruyordu oysaki o.O2

Trool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Ahmet
Bana da 1 ayda gelmişti. Adam kargoyu getirmeye geldidiğinde neden bu kadar geç geldiniz dediğimde bir şey diyememişti. Bize geç geldi falan demişlerdi. 20 gündür nasılsa dağıtım şubesinde duruyordu oysaki o.O2
Hocam sitelerinden basitçe kurye başvurusu yapılabiliyor yani her önüne gelen kurye oluyor. Kafalarına göre iş yapıyorlar

Top Bottom