Neler Yeni

Yardım AGT Kurye beni çıldırttı

miktwa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Utku Genç
Papara Black Card sipariş ettim 1 ay olacak neredeyse. Kuryenin eline geçtikten 2 gün sonra kurye eve gelmiş ama beni bulamamış falan dediler. 1 aydır evden çıkmıyorum. Sonra adres mi yanlış diye kontrol ederken kaydete bastım teslim tarihi değişmiş. Ama gönderi kuryede gözükmüyor. İkinci kez teslim tarihinden bu yana 5 gün geçti kuryeyi arıyorum yok şirketi arıyorum yok mail atıyorum yok şimdi şikayetvara yazdım başka neler yapabilirim?

Ekler

• resim_2021-01-19_173010.png
    resim_2021-01-19_173010.png
    50.6 KB · Hit: 69

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Papara Black Card sipariş ettim 1 ay olacak neredeyse. Kuryenin eline geçtikten 2 gün sonra kurye eve gelmiş ama beni bulamamış falan dediler. 1 aydır evden çıkmıyorum. Sonra adres mi yanlış diye kontrol ederken kaydete bastım teslim tarihi değişmiş. Ama gönderi kuryede gözükmüyor. İkinci kez teslim tarihinden bu yana 5 gün geçti kuryeyi arıyorum yok şirketi arıyorum yok mail atıyorum yok şimdi şikayetvara yazdım başka neler yapabilirim?
Papara'ya şikayet et. Telefon numarasını internetten bulabilirsin. Sorunu da çözerler

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
ben sipariş vereli 23 gün oldu hala gelmedi her gün şikayet vara yazıyorum, kuryeye sözde söylüyolar yine gelen giden yok :D

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
Kanka az beklemişsin ya 6 ay oldu kartım gelmedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana da 40 günde getirdiler, insanların yarısı memnun yarısına bir ayda getiriyorlar.
Yavaş yavaş "Aras" ile göndermeye başladılar artık, AGT'den zerre ümidim yok.
Keşke.

miktwa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Utku Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şikayetvar dan şimdi cevap verdiler en kısa sürede getireceğiz diye. Napıyım ben şimdi bunlara

T.P.G.

80+ Titanium
@miktwa,
Bana da 40 günde getirdiler, insanların yarısı memnun yarısına bir ayda getiriyorlar.
Yavaş yavaş "Aras" ile göndermeye başladılar, artık AGT'den zerre beklentim yok.
Bana 2 günde getiren AGT:

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Bana 2-3 günde getirdiler hem de tam 20k vaka olduğu zaman.

miktwa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Utku Genç
Bana 2-3 günde getirdiler hem de tam 20k vaka olduğu zaman.
Zaten karşılık verdim şimdi çözümlerine. Kimisine 2-3 günde gidiyor kimisine aylar sürüyor diye. Bir an önce çözün dedim. Bekletmeleri ayrı yalan söylemeleri ayrı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,403
Üyeler
164,308
Son üye
MalumKranus
Top Bottom