Neler Yeni

AGÜ , İKÇÜ , Akdeniz Üniversitesi EEM Karşılaştırması

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
ibrahim Satılmış
Merhabalar direk konuya giriyorum. EEM istiyorum ve İKÇÜ 59K , Akdeniz 66k, AGÜ 74k ile alıyor. İKÇÜ VE AGÜ de ingilizce eğitim var. AGÜ eğitim ve imkanlar konuşunda kafama çok fazla yatmaya başladı. Bu üniversiteler hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?

melidoas6

80+ Silver
Estü yada esogü ye bak. Ayrıca üniversitelerin sıralamaları her zaman değişebilir ama eğitim veren hocalar aynıdır imkanlar aynıdır bu konuda ayrıntılı araştırma yap. Mühendislikte İngilizce önemli yani İngilizce tercih yapman daha mantıklı olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
ibrahim Satılmış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Estü yada esogü ye bak. Ayrıca üniversitelerin sıralamaları her zaman değişebilir ama eğitim veren hocalar aynıdır imkanlar aynıdır bu konuda ayrıntılı araştırma yap. Mühendislikte İngilizce önemli yani İngilizce tercih yapman daha mantıklı olacaktır.
Estü tercih listemde var hocam ana esogü de okuyan kişilerle konuştum pek önermiyorlar gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
ibrahim Satılmış
Hocam akdeniz sizce kaçla kapatır ve agü kayseride sizce sorun olur mu yani ne düşünürsünüz ben de tercih yapıyorum
Hocam açıkçası şehir benim için önemli değil eğitim her zaman ön planda agü de okuyan kişilerle konuştuğumda gayet iyi eğitim aldıklarını belirttiler. %100 ingilizce olması büyük avantaj. Akdeniz ise bence 62 veya daha yüksek sıralama ile kapatabilir gibi geliyor her sene 4 bin azalmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam akdeniz sizce kaçla kapatır ve agü kayseride sizce sorun olur mu yani ne düşünürsünüz ben de tercih yapıyorum
Özel değilse sizin sıralamanız kaç?

Son düzenleme:

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
umut yiyen
Hocam açıkçası şehir benim için önemli değil eğitim her zaman ön planda agü de okuyan kişilerle konuştuğumda gayet iyi eğitim aldıklarını belirttiler. %100 ingilizce olması büyük avantaj. Akdeniz ise bence 62 veya daha yüksek sıralama ile kapatabilir gibi geliyor her sene 4 bin azalmış.

Özel değilse sizin sıralamanız kaç?
52 hocam ve şehir biraz önemli olabiliyor aslında
4 5 yılınız orada geçecek örnek veriyorum Sakarya eğitim açısından iyidir fakat bazı kötü yanları da vardır
AGÜ eğitimi iyi ama yapılabilcek şeyler kısıtlanıyor hem sanayi hem sosyallik açısından
O yüzden genelde Marmara bölgesi tercih ediliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
ibrahim Satılmış
4 5 yılınız orada geçecek örnek veriyorum Sakarya eğitim açısından iyidir fakat bazı kötü yanları da vardır
AGÜ eğitimi iyi ama yapılabilcek şeyler kısıtlanıyor hem sanayi hem sosyallik açısından
Hocam şehir tabi ki de önemli ama benim kendi yaşantıma baktığım zaman sosyal hayatım yok gibi o yüzden bana göre şehir önemli değil ama dediğinizi anladım.

Aynı zamanda ilk tercihlerinize ne yazdınız acaba?

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
umut yiyen
Hocam şehir tabi ki de önemli ama benim kendi yaşantıma baktığım zaman sosyal hayatım yok gibi o yüzden bana göre şehir önemli değil ama dediğinizi anladım.

Hocam sıralamadan daha iyi olan bilgisayar elektrikler var orta kısımlarda yine bahsettiğiniz elektrik elektronikler var daha çok.
Ayrıca makine yazmadım
Şehir olarak geçmişinizdeki sosyallik değil bence ileriki 4 5 yıl farklı geçebilecek şekilde düşünün tavsiyem çok daha iyi olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
ibrahim Satılmış

Hocam sıralamadan daha iyi olan bilgisayar elektrikler var orta kısımlarda yine bahsettiğiniz elektrik elektronikler var daha çok.
Ayrıca makine yazmadım
Şehir olarak geçmişinizdeki sosyallik değil bence ileriki 4 5 yıl farklı geçebilecek şekilde düşünün tavsiyem çok daha iyi olur
tabii ki de hocam hem staj imkanları fln olsun tercih listemdeki şehirleri inceliyorum. Sadece sosyal yaşama indirgememek lazım.

Ayrıca makine yazmadım
Listenize kaç k ile başladınız acaba ben 40k itibaren yazmaya başladım

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
umut yiyen

tabii ki de hocam hem staj imkanları fln olsun tercih listemdeki şehirleri inceliyorum. Sadece sosyal yaşama indirgememek lazım.

Listenize kaç k ile başladınız acaba ben 40k itibaren yazmaya başladım
47 48 hocam çok ilerlemedim ben
ayrıca 50 60 larda ne yazdınız tutma ihtimali yüksek olanlara hem bölüm hem üni

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
ibrahim Satılmış
47 48 hocam çok ilerlemedim ben
ayrıca 50 60 larda ne yazdınız tutma ihtimali yüksek olanlara hem bölüm hem üni
Ben 90k ya kadar elektrik elektronik yazdım bursa eem, izmir katip çelebi eem ,akdeniz eem, agü eem, ktü eem diye gidiyor

Top Bottom