Neler Yeni

AGÜ , İKÇÜ , Akdeniz Üniversitesi EEM Karşılaştırması

Pukiina

80+ Bronze
Merhabalar direk konuya giriyorum. EEM istiyorum ve İKÇÜ 59K , Akdeniz 66k, AGÜ 74k ile alıyor. İKÇÜ VE AGÜ de ingilizce eğitim var. AGÜ eğitim ve imkanlar konuşunda kafama çok fazla yatmaya başladı. Bu üniversiteler hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?
Hocam burada devreye giren kıyaslama akademisyenlerin durumu. Şöyle diyim profesör sayısı, tez durumu kendileri geliştirecek bir şeyler yapmışlar mı bu önemli. Agü ile bildiğim arkadaşım orada okuyor. Makine okurken bilgisayarı çok istediği için yine aynı üniversite de tekrar sınava girip bilgisayar kazanmıştı. Okulundan bayağı memnun o konuda bunu diyebilirim ama siz gene de araştırın tabi

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
ibrahim Satılmış
Hocam burada devreye giren kıyaslama akademisyenlerin durumu. Şöyle diyim profesör sayısı, tez durumu kendileri geliştirecek bir şeyler yapmışlar mı bu önemli. Agü ile bildiğim arkadaşım orada okuyor. Makine okurken bilgisayarı çok istediği için yine aynı üniversite de tekrar sınava girip bilgisayar kazanmıştı. Okulundan bayağı memnun o konuda bunu diyebilirim ama siz gene de araştırın tabi
Hocam bazı akademisyenler okuldan ayrılıyormuş ve okul gitgide daha fazla kalabalıklaşmaya başlamış. Dediğiniz gibi hala araştırıyorum

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
umut yiyen
Aynen hocam çok fazla kişi gördüm bu sene bu okulu yazmak isteyen.
Bence mantıklı olanlar Sakarya sırf eğitimi için
BTÜ sırf sanayi bölgesi için
AGÜ dil eğitimi falan için gibi yorumlanabilir
Ama katip de fena değildir

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
ibrahim Satılmış
Evet hocam yavaş yavaş sanayi gelişiyor orada
Köklü okul olarak iyidir
Bence en çok istediğiniz sallıyorum AGÜ ise en üste yazın sıralama bakmaksızın
Bencede sıralama dan önce istek sırasına göre sıralama yapmak daha mantıklı gibi

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
umut yiyen
Bencede sıralama dan önce istek sırasına göre sıralama yapmak daha mantıklı gibi
Kesinlikle ama sıralamanızı da aşırı yazık etmeden tabi benim düşüncem bu şekilde
Artık öyle bir zamana geldik ki şehirin avantajları ya da sanayi bölgesi olup olmaması bilgileri ile bölüm bile seçiliyor artık..

Top Bottom