Neler Yeni

AGÜ , İKÇÜ , Akdeniz Üniversitesi EEM Karşılaştırması

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
ibrahim Satılmış
Kesinlikle ama sıralamanızı da aşırı yazık etmeden tabi benim düşüncem bu şekilde
Artık öyle bir zamana geldik ki şehirin avantajları ya da sanayi bölgesi olup olmaması bilgileri ile bölüm bile seçiliyor artık..
Çok haklısınız hocam.

Atlanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Sami
Discord
Atlanta#7090
AGÜ mü hocam? O halde diğerlerine bakmanızı öneririm
merhaba hocam tekrardan ben bu arada siz ünide misiniz mezun mu oldunuz? bir de bilgisayar müh. halen önü açık mı

Pukiina

80+ Bronze
merhaba hocam tekrardan ben bu arada siz ünide misiniz mezun mu oldunuz? bir de bilgisayar müh. halen önü açık mı
Merhaba Şuanda üniversite okuyorum hocam. Önü açık mı sorusunun cevabını belirleyen aslında biziz hocam. Bizim yapmamız gereken şey üniversitede iyi bir dil, bilgisayar becerisi, girişkenlik, alanında mümkün olduğuna kendimizi geliştirip uzmanlaşmak. Bu yapıldığı takdirde diğerlerinden önde olunabilir hocam. ek olarak geçen sene tıp tercihinden daha çok mühendislik fakülteleri ön plana ç.ıkmıştı. Yine de tam veri almak isterseniz TÜMA kariyer net gibi sitelerden veri alabilirsiniz hocam. Ancak bir bölümün önü açık mı kapalı mı sorusuna verilebilecek en iyi yanıt biraz bizim okurken ki performansımız

Atlanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Sami
Discord
Atlanta#7090
Merhaba Şuanda üniversite okuyorum hocam. Önü açık mı sorusunun cevabını belirleyen aslında biziz hocam. Bizim yapmamız gereken şey üniversitede iyi bir dil, bilgisayar becerisi, girişkenlik, alanında mümkün olduğuna kendimizi geliştirip uzmanlaşmak. Bu yapıldığı takdirde diğerlerinden önde olunabilir hocam. ek olarak geçen sene tıp tercihinden daha çok mühendislik fakülteleri ön plana ç.ıkmıştı. Yine de tam veri almak isterseniz TÜMA kariyer net gibi sitelerden veri alabilirsiniz hocam. Ancak bir bölümün önü açık mı kapalı mı sorusuna verilebilecek en iyi yanıt biraz bizim okurken ki performansımız
peki sosyal hayatınız ne durumda her gün kod yazılıyor mu? kendinize zaman kalıyor mu acaba bunları çok merak ediyorum.

Pukiina

80+ Bronze
peki sosyal hayatınız ne durumda her gün kod yazılıyor mu? kendinize zaman kalıyor mu acaba bunları çok merak ediyorum.
Hocam şöyle ben mühendislikte değilim Mimarlıktayım. Bu yıl sizle başlayacağım 1 yıl hazırlık okudum. Ama okuyan arkadaşlarımdan edindiğim bilgilere göre emek gerektiren bölümler üstüne durulması çalışılması gereken bölümler bu yüzden hani burada sosyal hayat kısmı 1. sınıfı biraz daha rahat geçiyor ama her okulda olduğu gibi final haftaları sosyallikten biraz uzak durulması gerektiğini söylüyorlar. Kodlamanın mantığını vs öğretiyorlar sonraki aşamada bi tık daha bu zorluğu artıyor bu şekilde devam ediyorlar web sitesi vs hazırlıyorlar böyle yani ekstradan kendine bir şeyler katıyorsun. Her sene bir önceki seneye göre zorluk artıyor tabi. Giden arkadaşımdan en önemli duyduğum şey günü gününe çalışmak.

melidoas6

80+ Silver
Üni okuyan biri olarak katıldığım bir yorum aslında üniversitesinin tanımı bu yorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,171
Üyeler
161,267
Son üye
Kemal Atasoy
Top Bottom