Hayırlı olsun dostum.Ben aldım pazar gecesi gün önce bu akşama doğru kargo yaptılar yolda
Ben ordan 1650 i31000f 16 ram 500 ssdli sistem aldım 7k ya sorun varsa buyuri3 12100f + rx6500xt 9.5kya satılıyor bana çok uygun geldi ancak gaming.gen.tr güvenilir bir sitemi sorun yasâr mıyim bilemedim
Ahmet gezmi ben de tanımimiyordum ama elraennin ekibindenmiş. Bu arada cıkarsana çok iyi olurAhmet gezmiş kim arkadaş? Yahu bu nedir. Önüne gelen başına adını yazıp V1-V2 diye abuk subuk sistemler satmaya çalışıyor. Yok arkadaş kafaya koydum bu işler nasıl oluyorsa araştıracam ByKayseriLi V1 Edition diye sistem yapıp satıcam.
Ahmet gezmi ben de tanımimiyordum ama elraennin ekibindenmiş. Bu arada cıkarsana çok iyi olur
Kardeşim, sistemleri bu adamlar dizmiyorlar zaten. Siteler diziyor. Adamlara soruyorlar abe ne olsun. vereyim abime giriş seviyesi güzel sistem diyorlar. adamda diyo ben ne yapıcam burda. sitede diyo bak qhardeşim benim reklamımı yapıcaksın. adamda tamam diyo.Abi baksana hep alakası olmayan adamlar. Elraenn dediğin adam yayıncı sadece oyun oynayıp yatan birisi. Hatta şuan bannerlord videosunu izliyorum mesela Yayıncı adamın da yayıncı yada oyun ile alakalı bilgili olan arkadaşı vs olur. Bilgisayar bilgileri sıfır adamlar hep.