Neler Yeni

Aidatsız kredi kartı önerisi

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
onun pek şeyi yok mesela akbank axess de chip para var veya garantide bonus kampanyaları var enpara da yok sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

bonus genç de taksit oluyor dimi
3000 tl ye kadar alışverişleri 3e bölüyor.
Steam'de aylık 50 tl harcamanın 25 tl si iade.
Şu anda en güzel özelliği bunlar. Daha önce bir kitap sitesinde indirimi vardı. Youtube, Spotify, Netflix indirimleri vardı fakat bitti.
ama yenilerini ekleyeceklerine eminim.
kampanya şartları olarak ayda 1500tl kart kullanımı + 2 otomatik ödeme talimatı istiyor sürekli bunu aklında bulundur.

Wocix

80+ Bronze
3000 TL ye kadar alışverişleri 3e bölüyor.
Steam'de aylık 50 TL harcamanın 25 TL si iade.
Şu anda en güzel özelliği bunlar. Daha önce bir kitap sitesinde indirimi vardı. Youtube, Spotify, Netflix indirimleri vardı fakat bitti.
ama yenilerini ekleyeceklerine eminim.
kampanya şartları olarak ayda 1500tl kart kullanımı + 2 otomatik ödeme talimatı istiyor sürekli bunu aklında bulundur.
diyelim 10k lık bir ürünü alacağım taksitlendirmiyor mu

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
diyelim 10k lık bir ürünü alacağım taksitlendirmiyor mu
3K lık ürünü kendin istersen sonradan 3 e vade farksız bölüyosun.
ENpara QNB Finansbank a bağlı. Ürün Satıcısı QNB için kaç taksit yapıyorsa aynı taksit sayısını enparaya da yapar.

MveA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mehmet Ali
e devletten nasıl öğrenebilirim internetten baktım Risk Merkezi Raporu Başvurusu na grin diyordu girdim başvuru yaptım raporu görüntüledim ama kredi notumu göstermiyor
Findeks ilk kullanım ücretsiz. E devlette kredi notu yazmıyor ise buradan da bakabilirsiniz.

Wocix

80+ Bronze
3K lık ürünü kendin istersen sonradan 3 e vade farksız bölüyosun.
ENpara QNB Finansbank a bağlı. Ürün Satıcısı QNB için kaç taksit yapıyorsa aynı taksit sayısını enparaya da yapar.
anladım ben yanlış anlamışım. Ben salı günü iş başı yapacağım veya pazartesi yani şuanda başvuru yapsam kabul edilir mi?

Findeks ilk kullanım ücretsiz. E devlette kredi notu yazmıyor ise buradan da bakabilirsiniz.
7.5TL yazıyor

MveA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mehmet Ali
anladım ben yanlış anlamışım. Ben salı günü iş başı yapacağım veya pazartesi yani şuanda başvuru yapsam kabul edilir mi?

7.5TL yazıyor
Daha önce ücretsizdi. Ben yıllık bir paket kullandığım için şu an kontrol sağlayamam fakat daha yenilerde birkaç arkadaşım bakmıştılar bu şekilde.

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Kart açmak için yüz yüze bir temsilci yolluyorlardı önceden. Şu anda nasıl yapılıyor bir fikrim yok. Başvuru yapsanız bile tarih seçtirirler herhalde.
Kartı büyük ihtimalle verirler ama limiti ne olur bilmiyorum.

Wocix

80+ Bronze
Kart açmak için yüz yüze bir temsilci yolluyorlardı önceden. Şu anda nasıl yapılıyor bir fikrim yok. Başvuru yapsanız bile tarih seçtirirler herhalde.
Kartı büyük ihtimalle verirler ama limiti ne olur bilmiyorum.
limit derken ben pek bilmiyorum anlatırsan biraz çok sevinirim

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Kartın bir kullanım limiti olur mesela 2000TL üstünde toplam harcama yapamazsın. Bu gelirine, kartı kullanma sürene, ve zamanında ödeme yapmana göre artırılır.

Wocix

80+ Bronze
Kartın bir kullanım limiti olur mesela 2000TL üstünde toplam harcama yapamazsın. Bu gelirine, kartı kullanma sürene, ve zamanında ödeme yapmana göre artırılır.
yani limitim 2k olursa 10k lık bir ürüne taksit yapamıyor muyum

G3BEN

80+
Enpara.
Kredi kartı aidatı (yani kartı kullandığınız için bankaya verdiğiniz haraç) Tüketici Kanunu'na aykırı. Bu nedenle bir dilekçe ile aidatı vermeyi kesebilir, belli bir tarihe kadar (geriye dönük) verdiğiniz aidatları talep edebilirsiniz.

Tüketiciler Birliği Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Dinç, Habertürk’e yaptığı açıklamada kart aidatı tartışmasına Yargıtay 13. Hukuk Dairesi’nin son noktayı koyduğunu ve bankaların aidatı haksız olarak aldığını açıkladı. Mahkemenin geriye dönük 10 yıllık aidatlarının da ödenmesine karar verdiğini hatırlatan Dinç, herkesin kart aidatını geri isteme hakkı olduğunu vurguladı. Kredi kartı kullananların kartlarının ekstrası ile ilgili tüketici hakem heyetine başvurabileceklerine dikkat çeken Dinç, hakem heyetlerinin de 10 yıllık geçmiş aidatlarını hesaplayarak faiziyle birlikte iadesine karar verdiğini hatırlattı.

Detaylar için: ALO 175 Tüketici Danışma Hattı veya https://www.tuketicihaklari.org.tr/yargikararlari/mahkemekarari.2008.11.11.html

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Hayır genelde 1 maaş ücreti kredi kartı limiti verirler. (Yeni Kart açılışlarında)
Diyelim ki 5000TL limit verildi. Bu durumda taksitlerin dahil toplam harcaman 5000TL yi geçemez.
Mesela: Sen gittin 2500TL ye 5 taksit bir ürün aldın. (Yani ayda 500TL ödemen var.)
Geriye 2500TL limitin kalır. 2500TL üzeri bir harcama yapamazsın, taksitli taksitsiz fark etmez, kart onaylamaz.
Her ay 1 taksit ödediğin için limitin 500Tl geri artar. Taksitlerin bitince Limitin tekrar 5000TL olmuş olur.

yoksa şey mi işte diiyelim 10k yı 12 aya bölersem aylık 2k olmuyor onun gibi mi
Toplam harcamaya bakılır. Aylık taksit kaç tutuyor bakılmaz.

Kart limitin yetmediği zaman kredi kartına para yükleyerek limitini kendin geçici olarak artırıp, taksitli ürün satın alabilirsin yine.
Mesela ben 20k ya pc topladım. 15k kredi kartı limitim vardı. Kredi kartıma kendim 7000Tl yükledim. Kredi kartım 22bin TL limiti olmuş gibi oldu.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,334
Üyeler
161,267
Son üye
iki yüzlüsünüz olum
Top Bottom