Aidatsız Yada Aidatı uygun olan kart seçimi

Reaksiyon skoru
3
S. Aleyküm kart aidatsız yada aidatı uygun olan taksit seçeneklerindende yararlanabileceğim kredi kartı ihtiyacım var Enpara Kredi kartı nasıldır Enparada aidat olayı yok diye biliyorum yada siz ne önerirsiniz?

S. Aleyküm kart aidatsız yada aidatı uygun olan taksit seçeneklerindende yararlanabileceğim kredi kartı ihtiyacım var Enpara Kredi kartı nasıldır Enparada aidat olayı yok diye biliyorum yada siz ne önerirsiniz?
dogru enparada aidat yok aktif olarak babamin uzerine kullandigim bir hesap var nakit durumundada cok dusuk faizler ile kredi cekebiliyorum tavsiye ederim

her bankanın en az 1 adet aidatı olmayan kartı olmak zorunda. alacağın ürüne en çok vade farksız taksit yapan banka hangisiyse o bankanın müşteri hizmetleri üzerinden aidatı olmayan kartına başvuru yapabilirsin.

Enpara güzel de taksit konusunda çok kötü, çoğu alışveriş sitesinde en kötü peşin fiyatına 3 taksit olurken enpara kredi kartına peşin fiyatına taksit imkanı hiç olmuyor veya çok nadiren oluyor. Taksit işi ile uğraşmam düz kredi kartımı kullanırım dersen iyi ama taksit, puan vs. konusunda en kötü kredi kartı diyebilirim. Ben de artık aidatsız başka kartlara bakmaya başladım. Maximum'un aidatsız kartına geçebilirim belki.

Geri