AIGO AI DX360 V2.6 ARGB 360mm Sıvı Soğutucu alınır mı ?

helxxx

80+
Reaksiyon skoru
48
Şuan indirimde alınır mı ?

İncelemesi;

Şuan indirimde alınır mı ?

İncelemesi;

işlemcin ne ve bilgisayarda neler yapıyorsun oyunmu, render mı?

fazla bilgim olmadığı için gpt den biraz yardım aldım gamegarajdaki 3 adet 360mm aigoları karşılaştırdım aralarından en sessizi senin seçtiğin sıvı soğutma olduğunu söyledi ap360 modeli ile hemenhemen denk ama ap modeli biraz daha sesli tahmini bir sıcaklık tablosu yaptı onuda yolluyorum bence fiyatı iyi alınır gibi
tablo:
1756737286921.webp

fazla bilgim olmadığı için gpt den biraz yardım aldım gamegarajdaki 3 adet 360mm aigoları karşılaştırdım aralarından en sessizi senin seçtiğin sıvı soğutma olduğunu söyledi ap360 modeli ile hemenhemen denk ama ap modeli biraz daha sesli tahmini bir sıcaklık tablosu yaptı onuda yolluyorum bence fiyatı iyi alınır gibi
tablo:Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler hocam. Aigo olduğu için biraz korkuyla yaklaşıyorum açıkçası. İnclemede başlıkta DarkFlash yazarken alacağımız sitede Aigo yazıyor nedeni ne olabilir acaba ?

Teşekkürler hocam. Aigo olduğu için biraz korkuyla yaklaşıyorum açıkçası. İnclemede başlıkta DarkFlash yazarken alacağımız sitede Aigo yazıyor nedeni ne olabilir acaba ?
incelemediki olaya bende hakim değilim belki sadece model isimleri denk gelmiştir bilemiyorum abdullah hocamın gamegaraj ile yaptığı 5070 ve 5080 li hazır sistem incelemesinde 5070 videosunda aigonun iyi bir marka olduğunu ve çoğu markanın aigonun ürünlerine etiket bastığını söylemişti yanlış hatırlamıyorsam 5080 li videoda ise size attığım tabloda 2. model olan ap360 modelini yine hazır sistem ile incelemişti ordaki işlemcide yine AMD Ryzen 7 7800X3D işlemcisi idi isterseniz o videoya bakın yinede emin olmaz iseniz ap modelini alabilirsiniz

7800x3d için AIGO AI DX360 V2.6 yeterli soğutma sağlar, AM5 soket uyumlu ve 360mm radyatör olması güzel ama bazı kullanıcılar uzun kullanımda gıcırdama veya pompa sesi probleminden bahsediyor. eğer bütçen uygunsa ve daha sessiz, dayanıklı bir şey istiyorsan artic liquid freezer II 360 corsair H150i veya nzxtkraken x73 gibi modelleri düşünebilirsin. ama bütçe sorunun yoksa AIGO da iş görür, performans açısından sıkıntı çıkarmaz

@TechGuy Sizin düşünceleriniz nelerdir hocam ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Chat gpt üzerinden en olumlu cevap aldığım bu ürün. Sistemimi emanet edebilir miyim bu ürüne ?

@TechGuy Sizin düşünceleriniz nelerdir hocam ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Chat gpt üzerinden en olumlu cevap aldığım bu ürün. Sistemimi emanet edebilir miyim bu ürüne ?
Ucuz AIO hakkında düşüncelerimi belirttim. Fakat bana göre bu fiyata uzun ömür beklenmeden denenir. Adam akıllı voltaj konfigürasyonu ile oyunlarda 60-70 arası takılır. Birde unutmadan bu tarz konularda chatgpt kullanmak büyük ihtimalle sizi yanlış yöneltir. Siz kullanıcı yorumlarından hareket etmeye çalışın.

Ucuz AIO hakkında düşüncelerimi belirttim. Fakat bana göre bu fiyata uzun ömür beklenmeden denenir. Adam akıllı voltaj konfigürasyonu ile oyunlarda 60-70 arası takılır. Birde unutmadan bu tarz konularda chatgpt kullanmak büyük ihtimalle sizi yanlış yöneltir. Siz kullanıcı yorumlarından hareket etmeye çalışın.
anladım hocam, Thermalright sıvı soğutmaları için de görüşünüz aynı mıdır ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,138
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri