Neler Yeni

Aigo drx70 750w kasa alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Eren
içinde aigo nun psu su vardır zaten.dediğin gibi gamepowerden iyi kullanılır.
alayım yani böyle sistemi diğer türlü 50k oluyor bütçeyi zor aştım zaten ama kötü bir psu'ya da emanet etmek istemem trde inceleme de yok pek

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
Alican ekinci
alayım yani böyle sistemi diğer türlü 50k oluyor bütçeyi zor aştım zaten ama kötü bir psu'ya da emanet etmek istemem trde inceleme de yok pek
hocam aigo tr de çok bilinen bir marka değil.zaten gamegaraj sayesinde yavaş yavaş tanınır hale geldi. gamebooster gamepowerden iyidir.ama fsp nzxt kalitesini beklemeyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Eren
hocam aigo tr de çok bilinen bir marka değil.zaten gamegaraj sayesinde yavaş yavaş tanınır hale geldi. gamebooster gamepowerden iyidir.ama fsp nzxt kalitesini beklemeyin.
o zaman ay başı alırken çıkabilirsem xpg mesh kyber 750w gold kasayı alayım yoksa bundan devam

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,723
İsim
Mehmet Aslan
hazır sistemde başlıktaki kasayı kullanmayı düşünüyorum sıkıntı çıkarır mı
Darkflas ile aynı marka , bende de dlx 21 modeli var memnunum , kasaları şık ve kaliteli oluyor. Attığınız modelde oldukça yakışıklı bir modele benziyor , bence alınır. Psu konusunda genelde markanın kendi psu su ile geliyor , psu ları piyasa ortalamasında fp iş görür. Gamepower , frisby gibi markalardan iyi , tabi bir fsp kalitesi beklemeyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Eren
Darkflas ile aynı marka , bende de dlx 21 modeli var memnunum , kasaları şık ve kaliteli oluyor. Attığınız modelde oldukça yakışıklı bir modele benziyor , bence alınır. Psu konusunda genelde markanın kendi psu su ile geliyor , psu ları piyasa ortalamasında fp iş görür. Gamepower , frisby gibi markalardan iyi , tabi bir fsp kalitesi beklemeyin.
kasa videolardan güzel gözüküyor zaten de psu'da takılı kaldıydım

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,723
İsim
Mehmet Aslan
kasa videolardan güzel gözüküyor zaten de psu'da takılı kaldıydım
bende de markanın 750w bir psu su var , model kodunu bilmiyorum. 10 dan fazla defa çalışırken elektrik gitmiştir hala cayır cayır çalışıyor , cw sesi yok :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Eren
bende de markanın 750w bir psu su var , model kodunu bilmiyorum. 10 dan fazla defa çalışırken elektrik gitmiştir hala cayır cayır çalışıyor , cw sesi yok :D
tamamdır hocam teşekkür ederim cevaplarınız için

Top Bottom