Arkadaşlar yaşadığım sıkıntıyı anlatıcam saçma veya gereksiz gelebilir.İstemeyen arkadaşlar okumasın.
Kısaca hayatımdan bahsedeyim.Akedemik hayatımda başarılı olamadım.19 yaşındayım.Üniversite hayalim yok çünkü denedim olmadı.Bu senede girdim bişey olacağını sanmıyorum.Neyse bu kısmı geçelim.
Okul bittikten sonra 1 sene kadar çalıştım.İşteki şartlar nedeniyle ayrıldım. 5-6 aydır çalışmıyorum.Bende evde boş durmamak için bir şeyler yapmaya karar verdim 2 aydan beri başta ufak çaplı tasarımlar yaparak biraz para yaptım.Sonra şuanda da aktif olarak devam ettiğim al-sat işini yapmaktayım.Evdeki atölyemde genellikle basit arızası olan mouse,kulaklık vb. ürünleri alıp tamir edip satıyorum.Elektronikle baya haşır neşirim diyebilirim.Tamir işleri çoğunlukta olmak üzere bir şeyler yapıyorum ek olarak 3d yazıcım var onlada bir şeyler yapıp satıyorum.Kısaca yaklaşık 2 aydır para kazanıyorum yavaş yavaşta işlerim kazandığım paralar artmaya başlıyor.Hedefim başka şeyler vs ama onlara girmeyelim ona zmaan var.Şimdi asıl olaya gelelim.Yaşadığım şehir ufak bir şehir ve iş yok yani işe almıyor çoğu yer neyse.Gelelim aile problemine asıl problem olan şeye.Benim bu yaptığım tüm al-sat elektronik işlere vs.Ailem sülalem hep köstek oluyor.Ya doğrular yada ben sıkıntılıyım bilmiyorum.Beni aydınlatırsanız sevinirim.Mesela bu al sata başladığım ilk zamanlar işte misal örnek veriyorum bi ürün arızalı 100 TL alıp bunu yapıp yine atıyorum 200 e satıyorum.Böyle böyle baya iş oluyor.Fakat babam annem diyor ki boş işlerle uğraşma yaptın da noldu ? sattında noldu ? zengin mi oldun ? yine babam git hammal ol bari eve para girer.vs gibi hep moral bozcak şeyler söylüyor.Ben her gün kendimi geliştirmeye para kazanmya çalışırken bu laflar koyuyor.Hep yatıyosun evde hep masrafsın ye iç yat ohh ne ala iş.Ananem diyor yapıyorsunda noluyor.Yatmakla evden para kazanılmaz git çalış.Teyzem diyor işe girseydin para kazancaktın vs vs.Ben zaten para kazanıyorum şuanda fakat bunu kimse görmüyor sebebini çözemedim olayı size anlatmak istedim ne eksik ne fazla tüm yorumlarınızı bekliyorum.Bende hata varsa yol gösterirseniz sevinirim saygılar.