Neler Yeni

Aile,Akrabalar Some Problems

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
en iyisi hocam bazı konularda hiç takılma seni rahat bırakıyorlarsa ne güzel kendi isteğine göre ilerle
Şimdide geldiler senin boş işlerin yüzünden elektrik 350 tl geldi diyolar

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Şimdide geldiler senin boş işlerin yüzünden elektrik 350 TL geldi diyolar
? xD komediymiş biraz kusuruma bakma ama zaten normal bir 3 veya 4kişilik bi aileye klima felan yakmıyorlarsa 300tl gibi bi fiyat geliyor 50tl sinimi sineye çekemediler böyle demelerini bıraktırmaları için alın 50tlsi felan benden de çıkar parayı önlerine koy bence bidahada bişe diyemezler kafanda ağrımamış olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

gerçi mantıklı düşündümde biraz agresif olabilir haraket yeni aklıma geldi şimdi

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
? xD komediymiş biraz kusuruma bakma ama zaten normal bir 3 veya 4kişilik bi aileye klima felan yakmıyorlarsa 300tl gibi bi fiyat geliyor 50tl sinimi sineye çekemediler böyle demelerini bıraktırmaları için alın 50tlsi felan benden de çıkar parayı önlerine koy bence bidahada bişe diyemezler kafanda ağrımamış olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

gerçi mantıklı düşündümde biraz agresif olabilir haraket yeni aklıma geldi şimdi
Ya bizi ananemlerin faturayla kıyaslayıp bana patladılar.Onlar iki kişi sadece gece akşam 8 den 12 ye tv çalıştırıyolar başka hiçbir şey yok standar çamaşır makinesi vs başka elektrik kullanmıyor gece lamba bile yapmaz onlar.Bize 350 gelmiş vay canına fds.Neyse bende var bitane elektrik tüketimi ölçen priz onu taktım şimdi ortalama tüketimi hesaplayıp aylık vericem parasını hiç agresif falan olmaz sustum sustum bi yere kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,326
Üyeler
162,671
Son üye
tufankundak
Top Bottom