Neler Yeni

Aile apartmanı için stabil ağ altyapısı nasıl kurmak mantıklı olur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Saner ARMUTLU
Şu modemi şiddetle tavsiye ederim normalde çok pahalı ama anormal şekilde indirime girmiş. Wi-Fi 6 destekli çok güçlü bir Router kendisi:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediğiniz şeyler de 2.4GHz de oluyor. Aslında dediğiniz sorun da hızla alakalı. Ağ o an istenen veri akışını kaldıramıyor ve tamamen çöküyor.

İşyerinde de aynı sorunları yaşadık internet Wi-Fi ile bağlanan cihazlarda durduk yere gidiyordu. Mecburen tüm ağı 5GHz ye geçirdik.
tavsiyene ve tecrübene güveniyorum dostum ilgilendiğin için teşekkürler. öncelikle kat 2 ve kat 4 e 5ghz destekli AP kurucam böylece kat 5 ve kat1 i kısa sürede olsa bu APlere bağlatabilirim. İlerleyen günlerde tüm katlara 5ghz destekli ürün koymaya çalışırım. Sanırım tek mantıklı yol bu

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
5GHz duvardan pratikte daha rahat geçiyor çünkü parazitlerden daha az etkileniyor. Ama kapsama mesafesi daha az.

Yine de bilgi kısmen doğru.
Güzel bir müstakil ev aldık yerleştik diyelim ki çatı katınıda biz sahiplendik toplam 3 oda bir oda senin bir oda benim diğer oda ise oyun odası pcler ps4pro falan var bütün çatı katı loş renkli ışıklı bir ortam yapalım desek kaç tl tutar acaba bir bilgin var mı?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
tavsiyene ve tecrübene güveniyorum dostum ilgilendiğin için teşekkürler. öncelikle kat 2 ve kat 4 e 5ghz destekli AP kurucam böylece kat 5 ve kat1 i kısa sürede olsa bu APlere bağlatabilirim. İlerleyen günlerde tüm katlara 5ghz destekli ürün koymaya çalışırım. Sanırım tek mantıklı yol bu
Attığım Huawei modemden 2 tane alın bence gayet memnun kalırsınız.

Alternatif olarak bu da olabilir Huawei model ile aynı gibi duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,745
Son üye
KerneL32
Top Bottom