Aile/Ders arasında kalmak

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
866
Arkadaşlar haftaya 2 sınavım kalıyor, Fizik ve kimya ama annem dedi ki gelin bu hafta beraber takılalım haftaya ben olamayacağım derslerinizi de beraber çalışırız hemde kuzeninle dışarıya çıkarız dedi ama ben bu hafta normalde babamdayım ders çalışacaktım bu çok acele oldu ne yapsam bilemedim Kuzenim lgs'ye girecek hem muhabbeti sarıyor ama bilemedin ne yapsam

Git usta git.
Eksiklerin yoksa bir şey olmaz.
Okul sınavlarını bu kadar ciddiye almayın. Önemli olan üniversite sınavı.
Okul sınavı da dolaylı yoldan üniversiteyi etkiliyor ama

Dostum aile her şeyden önemlidir
1654281211015.png

Okul sınavı da dolaylı yoldan üniversiteyi etkiliyor ama
çok etkilemiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar haftaya 2 sınavım kalıyor, Fizik ve kimya ama annem dedi ki gelin bu hafta beraber takılalım haftaya ben olamayacağım derslerinizi de beraber çalışırız hemde kuzeninle dışarıya çıkarız dedi ama ben bu hafta normalde babamdayım ders çalışacaktım bu çok acele oldu ne yapsam bilemedim Kuzenim lgs'ye girecek hem muhabbeti sarıyor ama bilemedin ne yapsam
aileni tercih et

Bence de git

sınavdan onceki gece calisirsin gardas dert etme bu kadar :D

Derss

Bence kuzenin icin git kuzeninin kafasini dagit lgs de ise yariyor pazar da calisirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,560
Üyeler
191,881
Son üye
xhisokax
Geri