Neler Yeni

AİLE EVİ İÇİN 65” TV ÖNERİSİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
Bütçe
35.000
Merhaba arkadaşlar. Aileme tv alacağım istediğim özellikler 65 inç ve 4k olması hz bakımından fiyat uçuk olmadığı sürece 120hz güzel olur ama 60 olmasının da pek bi önemi yok ben de kullanacağım genellikle netflix youtube kullanmayı düşünüyorum
35.000tl bütçem var çok iyi bir şey denk gelirse 37-38k civarı zorlamaya çalışırım
Önerilerinizi beklerim iyi günler

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ahmet Taşlıova
Hocam selamlar, şimdi sana 3 tv önericem bu 3 tv yi de aktif kullanıyorum 2 si evimde biri ise ofisimde, üçünden de memnunum tavsiye ederim. Butcene göre değerlendirme sana kalmış

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Şimdi şöyle benim için android daha önemli çünkü çok fazla uygulama desteklediği için android box vb gerek duymadan film ve bazı android telefonlarda çalışan dizi maç film uygulamaları çok rahat çalışıyor.

Ama siz dersiniz bana netflix yeter ben PS ve PC ye bağlayacağım bana bu tip özellikler yeter derseniz philips açık ara önde ekran yenileme olsun ambilight olsun çok harika karar sizin

Normal ulusal kanallar için arada ciddi görüntü kalitesi farklı olmuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam selamlar, şimdi sana 3 tv önericem bu 3 tv yi de aktif kullanıyorum 2 si evimde biri ise ofisimde, üçünden de memnunum tavsiye ederim. Butcene göre değerlendirme sana kalmış

2 ürün de çok pahalı ama philips güzelmiş diğer arkadaşın attığıyla sizin attığınız ürün arasında ne fark var ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi şöyle benim için android daha önemli çünkü çok fazla uygulama desteklediği için android box vb gerek duymadan film ve bazı android telefonlarda çalışan dizi maç film uygulamaları çok rahat çalışıyor.

Ama siz dersiniz bana netflix yeter ben PS ve PC ye bağlayacağım bana bu tip özellikler yeter derseniz philips açık ara önde ekran yenileme olsun ambilight olsun çok harika karar sizin

Normal ulusal kanallar için arada ciddi görüntü kalitesi farklı olmuyor
Peki açıklamada hem 144 hem de 120hz diyor hangisidir

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ahmet Taşlıova
2 ürün de çok pahalı ama philips güzelmiş diğer arkadaşın attığıyla sizin attığınız ürün arasında ne fark var ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki açıklamada hem 144 hem de 120hz diyor hangisidir
Hocam ben atılan diğer modellerden bağımsız olarak kendim aktif olarak kullandığım için size tavsiyede bulundum, açıkçası araştırmadım ama isterseniz bakarım ne tarz bir fark var gibisinden...
Mevcutta kullandıklarım arasında bir kıyas yaparsam hem görüntü hem renk doygunluğu hem de teknik doluluk beklentisi ve hızlı aksiyon verme ölçütünü baz alırsam alttaki ürünü öneririm size...Evet 42 bin küsur, bütçenizi aşıyor gibi duruyor ama emin olun alınca bana ahiret duası edersiniz, o derece diyorum... :D

(Ben bu siteden herhangi bir ürün almadım o yüzden site ve güvenilirliği hakkında bir yorum yapamam, Samsung Kutup Pazarlama dan almıştım ürünü, sizin için bendeki ürünlerin en ucuzlarını fiyat bazında sizinle paylaşmak istedim...)

sako.TPZ

80+
Alınır mı sizce özelliklerde 120hz diyor açıklamada 144hz diyor
Bu modeli kullanıyorum memnunum 120hz native 144hz vrr sadece ips panel oldugu icin karanlık ortamda siyahlarda biraz ışık sızması gözüne batabilir bunu bilerek al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,978
Üyeler
165,098
Son üye
Archeuscaine
Top Bottom