mdulek
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Muhammed Dülek
Arkadaşlar merhabalar iyi forumlar öncelikle. Aile evinde yaşayan ve farklı şehirlerde olduğumuz kız arkadaşıma bi mektup yazdım ama aile evinde yaşıyor. Ailesi gelen kargoları vs kontrol ediyor ve öğrenmeleri hiç iyi olmaz. Kendisi üniversite okuyor ve bir süredir ayrıyız bu yüzden gönlünü almak için uğraşıyorum ve bu mektubu ona göndermem lazım. Ben farklı bi şehirde olmasam kurye kılığına girip bi şekilde çikolata vs alıp içine gizlerdim. Ama maalesef yapamıyorum. Tüm yakın arkadaşlarım başka şehirde üniversite okuyor o yüzden ona vermelerine imkan yok ve ayrıyız zaten sürpriz olmasını istiyorum. Mektubu ona nasıl ulaştırırım günlerdir düşünüyorum. Günübirlik gidip mektubu verip dönmek ise pek mantıklı gelmiyor çünkü çok fazla borcum var ve şuan işsizim.( Üniversite okuyup çalışıyorum aynı zamanda geçinmek için.) Ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok düşünmekten aklımı kaybettim. PTT ile evine kargolarsam ve eğer ailesi farkederse çok büyük sorun olur, çünkü ailesi muhafazakar bir aile ve çok katılar onun başını yakarım. Barışacağımız varsa bile bunu ailesinin nasıl olduklarını bildiğim halde bile bile yaparsam asla barışamayız büyük ihtimalle. Yaşımız büyük fakat biliyorsunuz herkesin ailesi bir olmuyor maalesef. Lütfen bana yardımcı olun parlak fikirlerinizi belirtin. Hayırlı ramazanlar dilerim.