Aile mi nasıl bilgisayar alma ya ikna edebilirim? Lise 2'ye yani 10.sınıfa gidiyorum bölümüm Bilişim ve Teknolojileri dal olarak İse Veri tabanı. Ortalama bütce Max 4000-5000 Arası toplayabileceğim en iyi sistemin link'ini atarmısınız?
Aileni değil kendin çalışarak al. İlla aileye yapışmayın gidin bir yerde çalışın biriktirin paranızı. Ben 4 ayda 10.000 TL biriktirirdim turizm olsaydı sizde çalışın ve yapın.Aile mi nasıl bilgisayar alma ya ikna edebilirim? Lise 2'ye yani 10.sınıfa gidiyorum bölümüm Bilişim ve Teknolojileri dal olarak İse Veri tabanı. Ortalama bütce Max 4000-5000 Arası toplayabileceğim en iyi sistemin link'ini atarmısınız?
Maalesef imkansız kalp ameliyatı olduğumdan sadece yazın çalıştırıyorlar zor olmayan bi işde. 1 Sene beklemem çok zor. İkna etmem gerek.Aileni değil kendin çalışarak al. İlla aileye yapışmayın gidin bir yerde çalışın biriktirin paranızı. Ben 4 ayda 10.000 TL biriktirirdim turizm olsaydı sizde çalışın ve yapın.
Bilişime başlamadan önce tasarımcılığı öğreniyordum şuan profesyonele yakın yapıyorum o konuda bi sorunum yok ama sorun pc de ekran kartı desen gg oldu fanı dönmüyor artık gt630 8 senelikBen 2 sene önce c4d ve psd ile minecraft tasarımlar yapıyordum ilk ay 450tl kazanmıştım sonra bilgisayar gitti
Sende logo filan yapmayı öğrenebilirsin maks 1.5ay alır illustrator'u öğrenmen ve baya iyi para kaldırırsın
İnşallah bi şekilde ikna edicemSonuçta bilişim okuyorsun ve bilgisayar şart. Dersler için gerekli de alsınlar.
upAile mi nasıl bilgisayar alma ya ikna edebilirim? Lise 2'ye yani 10.sınıfa gidiyorum bölümüm Bilişim ve Teknolojileri dal olarak İse Veri tabanı. Ortalama bütce Max 4000-5000 Arası toplayabileceğim en iyi sistemin link'ini atarmısınız?
Aile mi nasıl bilgisayar alma ya ikna edebilirim? Lise 2'ye yani 10.sınıfa gidiyorum bölümüm Bilişim ve Teknolojileri dal olarak İse Veri tabanı. Ortalama bütce Max 4000-5000 Arası toplayabileceğim en iyi sistemin link'ini atarmısınız?
Bende 10. Sınıfım ve bölümüm bilişim. Üzüm bağlarımız olduğu için kendi işimde çalışarak hem babamın gözüne giriyorum hem de pc alması için bir nevi istek uyandırıyorum Daha almadım ama nasip olursa 1 ay gibi bir sürede 10k civarı bir pc toplayacak gibiyim. Sen de elinden gelen en ufak veya büyük her şeyde ailene yardımcı ol. Bilişim okuduğun için bilgisayarın gerekli olduğunu her fırsatta hatırlat. Bu gün olmasa da yarın bir gün mutlaka olur yeter ki iste ve sabret.Aile mi nasıl bilgisayar alma ya ikna edebilirim? Lise 2'ye yani 10.sınıfa gidiyorum bölümüm Bilişim ve Teknolojileri dal olarak İse Veri tabanı. Ortalama bütce Max 4000-5000 Arası toplayabileceğim en iyi sistemin link'ini atarmısınız?
4 ayda 10.000 tl yi ne iş yaparak kazandın?Aileni değil kendin çalışarak al. İlla aileye yapışmayın gidin bir yerde çalışın biriktirin paranızı. Ben 4 ayda 10.000 TL biriktirirdim turizm olsaydı sizde çalışın ve yapın.