13 yaşımdayken de çalışıp 4 ayda 6000 TL yapıyordum ben her zaman çalışıp kendim kazanmayı sevmişimdir. Oğlum olursa onu da çalıştırır yaptırtırım ama çalışıp parası yetmezse illa tamamlardım.
Çocuğu kalp ameliyatı olan bi adam. sırf o çocuk üzülmesinde kalbi tekrar sıkıntı yaşamasın korkusuyla her istediğini yapar. kaybetme korkusuyla mutlu olsun der yine yapar.
bi adam bunu yapmıyosa ya maddiyat yoktur. yada o çocukta bi sıkıntı vardır.
Bilişim okuyan adamın direk gelip sistem sorması gibi. kendi fikri olmaması gibi
Al işte. İlla cash para çıkarıp almak zorunda değil. Kredi diye bir şey var. Hem nereden biliyorsun konu sahibinin babasının asgari ücret ile çalıştığını ? Belki memur ? Belki iki maaş giriyor ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Paranın kolay kazanılmadığın ben de farkındayım. Yıllardır çalışıyorum.
870 kira
290 elektrik
100 su
100 telefon 2 hat
95 internet
TOPLAM 1455 ÇOCUKSUZ
150 okul servisi
150 harçlık
TOPLAM 1755
BUNU TEK ÇOCUKLU ADAM İÇİN HESAPLA
Hadi bana anlat tek çocuğu olan askeri ücretli adam....
GERİYE KALAN 569 LİRAYLA İŞ İÇİN YOL PARASIMI YAPSIN PAZARAMI GİTSİN GİYİNSİNMİ ???
YOKSA SENİN GİBİ BİRİNİN GAZINA GELİP BANA 5000 LİRAYA PC ALIN DİYEN ÇOCUĞUNA MI YETSİN.
BU SANADA CEVABIMDIR.
Çocuğu kalp ameliyatı olan bi adam. sırf o çocuk üzülmesinde kalbi tekrar sıkıntı yaşamasın korkusuyla her istediğini yapar. kaybetme korkusuyla mutlu olsun der yine yapar.
bi adam bunu yapmıyosa ya maddiyat yoktur. yada o çocukta bi sıkıntı vardır.
Bilişim okuyan adamın direk gelip sistem sorması gibi. kendi fikri olmaması gibi
Al işte. İlla cash para çıkarıp almak zorunda değil. Kredi diye bir şey var. Hem nereden biliyorsun konu sahibinin babasının asgari ücret ile çalıştığını ? Belki memur ? Belki iki maaş giriyor ?
ASGARİ ÜCRETLİ BİRİSİ EVLENEMEZ EVLENSEDE BU DEVİRDE GEÇİNEMEZ ZATEN. EŞİ de çalışmak zorunda şartlar çok agır. Fabrikada işe girsen maaşlar 3000 tl yi buluyor. Eşin ve sen çalışşsanız o ailenin bereketi de gelir 6000 tl aylık kazanırsnıız. İnan bana eve giren paran bolsa atıyorum aylık 5000-10.000 arası o parayı Allah veriyor ve için de çocugunda rızkı var. Ve ben görüyorum çevrem çok geniş saçma sapan şeylere dünyanın parasını harcayan boş tipler var. Çolugun çocugun rızkını kısaca çarçur ediyorlar.
Ve Benim bu konuya yaptıgım yorumlar asgari ücretli bir aile için degil zaten. Benim çevrem çok geniş. Hayata atılmış bir insanım her yaştan insan gördüm. Durumunuz yoksa zaten ailene laf söyleyemezsin zaten hakkın yok. Durumu olan ailelere laf söyledim dikkat ettiysen. Devir varlık içinde yokluk devri.
Bizim de durumumuz aman aman iyi değil. Babam kredi çekti araba aldı ufak ufak ödüyor Allah'a şükür bir sıkıntımız yok. O kadar zor değil yani. Ben de çok kredi çektim çok dosya kapattım velet değilim ben merak etme.
ASGARİ ÜCRETLİ BİRİSİ EVLENEMEZ EVLENSEDE BU DEVİRDE GEÇİNEMEZ ZATEN. EŞİ de çalışmak zorunda şartlar çok agır. Fabrikada işe girsen maaşlar 3000 TL yi buluyor. Eşin ve sen çalışşsanız o ailenin bereketi de gelir 6000 TL aylık kazanırsnıız. İnan bana eve giren paran bolsa atıyorum aylık 5000-10.000 arası o parayı Allah veriyor ve için de çocugunda rızkı var. Ve ben görüyorum çevrem çok geniş saçma sapan şeylere dünyanın parasını harcayan boş tipler var. Çolugun çocugun rızkını kısaca çarçur ediyorlar.
Ve Benim bu konuya yaptıgım yorumlar asgari ücretli bir aile için degil zaten. Benim çevrem çok geniş. Hayata atılmış bir insanım her yaştan insan gördüm. Durumunuz yoksa zaten ailene laf söyleyemezsin zaten hakkın yok. Durumu olan ailelere laf söyledim dikkat ettiysen. Devir varlık içinde yokluk devri.
mesajlarında bunun ailesinin görevi olduğunu söyleyen sensin adamı buna yöneltende sensin. madem bu kadar bilgilisin bu konuyu açanın toplumun taban kesiminden olucağınıda hesap ediceksin ve ona göre yorum yapıcaksın. Hangi varlığın içindeki yokluktan bahsediyorsun. millet kırıldı gitti yokluktan
mesajlarında bunun ailesinin görevi olduğunu söyleyen sensin adamı buna yöneltende sensin. madem bu kadar bilgilisin bu konuyu açanın toplumun taban kesiminden olucağınıda hesap ediceksin ve ona göre yorum yapıcaksın. Hangi varlığın içindeki yokluktan bahsediyorsun. millet kırıldı gitti yokluktan
Yokluktan kırıldı gitti diyorsun da bu forumda 10 kişiden 8'inin en az 5k'lık sistemi var. Çok fazla sistem konusu açılıyor yani millet rahat rahat alıyor. 5k'yı gözünde çok büyütmüşsün yoksa 3 kuruştan farkı yok.