Neler Yeni

Aile mi nasıl bilgisayar alma ya ikna edebilirim?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
çocuk o yatırımı hak ediyormu ????
Bilişim okuyan adam sana gelip bana PC öner diyor... Adamda sıfır çaba....
Al işte dediğimi bile anlamamışsin. Adam bilişim okuyor diye her şeyi bilmek zorunda mı ? Forum bunun için var burda öğretmek için var herkes ? Adam lise 2 diyor daha temel bilgiler öğretiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de sanane yani sa na ne konu açmışsa öner demişse hayır sen kimsin sen kimsin ?

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ailesinin görevi oldugunu söyledigimi anlamışsın ama parası yoksa alamazlar zaten dedigimi anlamamışsın. Başta söyledim ben varlık içinde yokluk diye. Yani azarladıgım ebeveyinlerin hepsi hali vakti yerinde olan kişiler. Boşuna fakir edebiyatı yapmayalım BENİM YORUMLARIMIN KİME GİTTİGİ GAYET AÇIK VE NET. DEDİGİM GİBİ BİR AİLE çok kazanıyorsa o parada çocugunda rızkı var ve o kişiler çocuguna yatırım yapmak ZO-RUN-DA-DIR. Evin geliri düşükse mecbur çalışacaksın.
Bu arada o 2 kişi çalışılan 6000 de çok bi yaşam sunmaz bilin. Bu ülkede antep fıstığı 130 lira... Uyan güzel ülkem :D

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
Aile mi nasıl bilgisayar alma ya ikna edebilirim? Lise 2'ye yani 10.sınıfa gidiyorum bölümüm Bilişim ve Teknolojileri dal olarak İse Veri tabanı. Ortalama bütce Max 4000-5000 Arası toplayabileceğim en iyi sistemin link'ini atarmısınız?
4 senedir yazları 2şer ay çalıştığımın karşılığı sistem topladım kendim. Her şeyi aileden beklemek olmaz
Ama ailene okumuş olduğun dalla bağlantılı olduğunu açıklarsın, bu konu üzerinde durursun belki olabilir.

Çınar Yaşar

80+ Gold
Dostum uzaya füzemi gönderiyonuz orta sonda. internet cafede yarım saatte hallolucak işler için gaming makineye gerek varmı ?? sen iste bakalım bi eski nesil sadece iş görcek makine almıyolarsa konuşalım. ama bence amacın oyun
😁

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
o çocuk yatağa girse çocuk yapmayı bilicek bilgiye sahiptir. bilgisayarla işi olmayan adamın o bölümlede işi olmaz BİRAZCIK ANALİZ.
Ne var yani ben de bilgisayar mezunuyum teknoloji çok hızlı ilerliyor her gün yeni bir şey çıkıyor her şeyi herkes bilemez bu forum ne için var.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Milletin derdi sana neden batıyor bu kadar anlamıyorum. Adam oyununu oynar bu seni ilgilendirmez. Sanane adam istediğini yapar bilgisayarda. Her bilgisayarı olana böyle sallayacak mısın forumda.
Sallamakla alakası yok aslan... Oturduğunuz yerden aile yönetmenizdn kaynaklı

Ne var yani ben de bilgisayar mezunuyum teknoloji çok hızlı ilerliyor her gün yeni bir şey çıkıyor her şeyi herkes bilemez bu forum ne için var.
Benim başıma ELON MUSK olucakmışsında, imkan verilmemiş gibi konuşursan. Sana türkiyenin gerçeklerini ders olarak öğretirim. Çok paranız varsa adama kendiniz alıp yollayın. yoksa kalkıpda ailesi için yorum yapmayın tepeden bakarak. haydee...

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Aslan maslan hayırdır burası senin semtin değil kafana göre racon kesemezsin burda. Demeye çalıştığım ailesinin durumu var ise görevi olarak almak zorunda olduğunun kanaatindeyim. Eve giren parada çocuğun da rızkı var. Ha durumu yoksa alsın demiyorum zaten.

Benim başıma ELON MUSK olucakmışsında, imkan verilmemiş gibi konuşursan. Sana türkiyenin gerçeklerini ders olarak öğretirim. Çok paranız varsa adama kendiniz alıp yollayın. yoksa kalkıpda ailesi için yorum yapmayın tepeden bakarak. haydee...
Senin çok paran var heralde kart limitlerinle 5 PC toplarım diyorsun sen göndersene. Türkiye'nin gerçeklerini her gün yaşıyorum sen hiç merak etme.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aslan maslan hayırdır burası senin semtin değil kafana göre racon kesemezsin burda. Demeye çalıştığım ailesinin durumu var ise görevi olarak almak zorunda olduğunun kanaatindeyim. Eve giren parada çocuğun da rızkı var. Ha durumu yoksa alsın demiyorum zaten.
sordun mu diyom işte bende maddi durumu ?
sordunmu neden almadıklarını?
sordunmu çocuğun ders durumunu?
ANASININ BABASININ GÖREVİNİ SÖYLERKEN ÇOCUĞA SORDUN MU SEN NE YAPTIN DİYE ????

Senin çok paran var heralde kart limitlerinle 5 PC toplarım diyorsun sen göndersene. Türkiye'nin gerçeklerini her gün yaşıyorum sen hiç merak etme.
Fakir edebiyatı yapmadığımı bil diye söyledim kart olayını şükür geçim sıkıntım yok. ama birine fikir verirken kendi durumuma göre değil genel duruma bakarım ben.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Çocuktan NE yapmasını bekliyorsun atomu mu parçalasın ? 5 PC alcak paran vardır ama sen çocuğuna eminim ki gider 10 senelik pentium kasa alırsın öyle cimri adamsındır buna eminim.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
haro

Hocam bizim niyetimiz halis açık ve net ben daha fazla tartışmak istemiyorum. Ben bir çok iş yaptım ve iş arkadaşlarım da çok oldu. 55 yaşında emekli abim var ve oglu üniversite mezunu asgari ücretten yüksek maaş alıyor ama evlenme hazırlıgı yapıyordu. Babası zaten emekli yani ve beraber az çalışmadık alın terimizle adam en ucuz sigarayı içiyordu ve emekli oldugu halde çocugunun evlenmesi için çalışıyordu. Aile demek işte desteklemek demek. Senin zihniyetini anladım ben sen bu adamın yerinde olsan ben kendi başıma yaptım sende ugraş kendi başına yap derdin herhalde. Bu pc toplama işinde yaptıgın yorumlardan bunu anlıyoruz başka bir kapıya çıkmıyor çünkü bu zihniyet.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Fakir edebiyatı yapmadığımı bil diye söyledim kart olayını şükür geçim sıkıntım yok. ama birine fikir verirken kendi durumuma göre değil genel duruma bakarım ben.
Tamam neyse uzatmayalım daha fazla bitmeyecek çünkü bu gidişle.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam bizim niyetimiz halis açık ve net ben daha fazla tartışmak istemiyorum. Ben bir çok iş yaptım ve iş arkadaşlarım da çok oldu. 55 yaşında emekli abim var ve oglu üniversite mezunu asgari ücretten yüksek maaş alıyor ama evlenme hazırlıgı yapıyordu. Babası zaten emekli yani ve beraber az çalışmadık alın terimizle adam en ucuz sigarayı içiyordu ve emekli oldugu halde çocugunun evlenmesi için çalışıyordu. Aile demek işte desteklemek demek. Senin zihniyetini anladım ben sen bu adamın yerinde olsan ben kendi başıma yaptım sende ugraş kendi başına yap derdin herhalde. Bu PC toplama işinde yaptıgın yorumlardan bunu anlıyoruz başka bir kapıya çıkmıyor çünkü bu zihniyet.
Canım benim,
bak şimdi.
çocuğun geldi yanına, dediki...
-Baba benim buna ihtiyacım var.
-Donanımının x-x-y-v olması lazımki işimi görsün.
-Ben araştırdım bu işimi görür

Bu çocuğun boşa bilişim okumadığı belli.....

Bİde çıkıp babam bana pc almıyo diyen var ????

hangisine alıcan pc yi ....

Ben 30 yaşındayım.Babam meraklı değildi maddi durumuda yoktu alamadı. ben kendim aldım. kötüsünü aldım ama aldım.

Kusura bakmada bu zamanda elinden akıllı telefon düüşmeyen foruma kayıt olan. yazan adam birazcık ışık göstersin ya

Çocuktan NE yapmasını bekliyorsun atomu mu parçalasın ? 5 PC alcak paran vardır ama sen çocuğuna eminim ki gider 10 senelik pentium kasa alırsın öyle cimri adamsındır buna eminim.
Sen merak etme benim çocuğum merağının ışıltısını göstersin önüne dökerim herşeyimi ;) bizde çocuktuk 2008 de model araç nedir onu araştırıyordum ben. onun peşinde koşuyordum. şu imkanların yarısı yoktu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,535
Üyeler
162,701
Son üye
TunTuns
Top Bottom