Neler Yeni

Aile mi nasıl bilgisayar alma ya ikna edebilirim?

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Zaten lise 2 de bölüm seçiyorsun. Ben de bilişim mezunuyum. Lise 1 de bölüm seçmiyorsun yani lise 2 de başlıyorsun bilgisayar okumaya.
KTÜ de yönetim bilişimi okuyan bi tanıdığım var. çocuk bölüm birincisi adamı özellikle turkcell staja davet ediyor. bu çocuğun evinde core 2 duo sistem var. demekki neymiş çocuğumuz havacılık okuyor diye boeing 800 almaya gerek yokmuş

Çınar Yaşar

80+ Gold
Ben orta sona geçtim ve artık benimde PC'ye ihtiyacım var diyorum sonuçta sunum felan hazırlayamam yoksa ailemi ikna etmeye çalışıyom

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yokluktan kırıldı gitti diyorsun da bu forumda 10 kişiden 8'inin en az 5k'lık sistemi var. Çok fazla sistem konusu açılıyor yani millet rahat rahat alıyor. 5k'yı gözünde çok büyütmüşsün yoksa 3 kuruştan farkı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu devirde 5 k para değil yani onu demek istedim.
tamam bende sana diyorum ki aha hesap yukarda bana 569 tl ile 3 kişinin pazar, giyim, ulaşım masraflarını karşıla üzerine birde kredi taksiti ödet ???
sorum basit

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
KTÜ de yönetim bilişimi okuyan bi tanıdığım var. çocuk bölüm birincisi adamı özellikle turkcell staja davet ediyor. bu çocuğun evinde core 2 duo sistem var. demekki neymiş çocuğumuz havacılık okuyor diye boeing 800 almaya gerek yokmuş
Amma fakir edebiyatı yaptın be usta...
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam bende sana diyorum ki aha hesap yukarda bana 569 TL ile 3 kişinin pazar, giyim, ulaşım masraflarını karşıla üzerine birde kredi taksiti ödet ???
sorum basit
Ödeyemez zaten mümkün değil. Keza zaten bir asgari maaş ile aile geçinemez.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Amma fakir edebiyatı yaptın be usta...
Fakir edebiyatı değil bu. benim evimin aylık geliri Allah'a şükür gayet güzel. SADECE kart limitlerimle 5 tane gaming makine toplarım. Ama para nasıl kazanılır çok iyi bilirim. Sizin gibi kimsenin ailevi durumunu bilmeden ailesine cephe almasını sağlıcak yorumlar yapmam. Çünkü konu sahibi ailemi nasıl ikna ederim diyorsa ya özverisi yoktur yada ailenin parası....

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Fakir edebiyatı değil bu. benim evimin aylık geliri Allah'a şükür gayet güzel. SADECE kart limitlerimle 5 tane gaming makine toplarım. Ama para nasıl kazanılır çok iyi bilirim. Sizin gibi kimsenin ailevi durumunu bilmeden ailesine cephe almasını sağlıcak yorumlar yapmam. Çünkü konu sahibi ailemi nasıl ikna ederim diyorsa ya özverisi yoktur yada ailenin parası....
Ailesine cephe alsın demedim ki sen beni yanlış anlamışsın.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hocam yanlış anlamayın ama 13 yaşında hiç kimse size aylık 2000 TL vermez veriyorsa da tanıdığınız veya akrabanızdır.
Peki yaptıklarım yine aynı sayılır. Sabah dükkanı açmak, her müşteri çıktığında dükkanı toplamak, müşterilere içecek servisi yapmak, müşterilere masaj yapmak, saç yıkama, maske, ağda ve fön çekiyordum :)

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben orta sona geçtim ve artık benimde PC'ye ihtiyacım var diyorum sonuçta sunum felan hazırlayamam yoksa ailemi ikna etmeye çalışıyom
Dostum uzaya füzemi gönderiyonuz orta sonda. internet cafede yarım saatte hallolucak işler için gaming makineye gerek varmı ?? sen iste bakalım bi eski nesil sadece iş görcek makine almıyolarsa konuşalım. ama bence amacın oyun

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ona bakarsan sen de bilmiyorsun ama belki ailesinin parası var. Ben çok gördüm parası olup da çok cimri aileler. Adam otel sahibi mesela çocuğuna 5 kuruş vermiyor. Çok var öyleleri. Ben sadece bir aile olarak görevini yapmalarından yanayım. Durumları gerçekten kötü ise zaten almasınlar alsınlar demiyorum.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
haro
mesajlarında bunun ailesinin görevi olduğunu söyleyen sensin adamı buna yöneltende sensin. madem bu kadar bilgilisin bu konuyu açanın toplumun taban kesiminden olucağınıda hesap ediceksin ve ona göre yorum yapıcaksın. Hangi varlığın içindeki yokluktan bahsediyorsun. millet kırıldı gitti yokluktan :)
Ailesinin görevi oldugunu söyledigimi anlamışsın ama parası yoksa alamazlar zaten dedigimi anlamamışsın. Başta söyledim ben varlık içinde yokluk diye. Yani azarladıgım ebeveyinlerin hepsi hali vakti yerinde olan kişiler. Boşuna fakir edebiyatı yapmayalım BENİM YORUMLARIMIN KİME GİTTİGİ GAYET AÇIK VE NET. DEDİGİM GİBİ BİR AİLE çok kazanıyorsa o parada çocugunda rızkı var ve o kişiler çocuguna yatırım yapmak ZO-RUN-DA-DIR. Evin geliri düşükse mecbur çalışacaksın.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ailesinin görevi oldugunu söyledigimi anlamışsın ama parası yoksa alamazlar zaten dedigimi anlamamışsın. Başta söyledim ben varlık içinde yokluk diye. Yani azarladıgım ebeveyinlerin hepsi hali vakti yerinde olan kişiler. Boşuna fakir edebiyatı yapmayalım BENİM YORUMLARIMIN KİME GİTTİGİ GAYET AÇIK VE NET. DEDİGİM GİBİ BİR AİLE çok kazanıyorsa o parada çocugunda rızkı var ve o kişiler çocuguna yatırım yapmak ZO-RUN-DA-DIR. Evin geliri düşükse mecbur çalışacaksın.
çocuk o yatırımı hak ediyormu ????
Bilişim okuyan adam sana gelip bana pc öner diyor... Adamda sıfır çaba....

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dostum uzaya füzemi gönderiyonuz orta sonda. internet cafede yarım saatte hallolucak işler için gaming makineye gerek varmı ?? sen iste bakalım bi eski nesil sadece iş görcek makine almıyolarsa konuşalım. ama bence amacın oyun
Milletin derdi sana neden batıyor bu kadar anlamıyorum. Adam oyununu oynar bu seni ilgilendirmez. Sanane adam istediğini yapar bilgisayarda. Her bilgisayarı olana böyle sallayacak mısın forumda.

Top Bottom