Neler Yeni

Aile mi nasıl bilgisayar alma ya ikna edebilirim?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
C
Canım benim,
bak şimdi.
çocuğun geldi yanına, dediki...
-Baba benim buna ihtiyacım var.
-Donanımının x-x-y-v olması lazımki işimi görsün.
-Ben araştırdım bu işimi görür

Bu çocuğun boşa bilişim okumadığı belli.....

Bİde çıkıp babam bana PC almıyo diyen var ????

hangisine alıcan PC yi ....

Ben 30 yaşındayım.Babam meraklı değildi maddi durumuda yoktu alamadı. ben kendim aldım. kötüsünü aldım ama aldım.

Kusura bakmada bu zamanda elinden akıllı telefon düüşmeyen foruma kayıt olan. yazan adam birazcık ışık göstersin ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen merak etme benim çocuğum merağının ışıltısını göstersin önüne dökerim herşeyimi ;) bizde çocuktuk 2008 de model araç nedir onu araştırıyordum ben. onun peşinde koşuyordum. şu imkanların yarısı yoktu
Sen baya kompleks yapmışsın. Ben anladım senin derdini. Sen görmedin diye başkalarının da görmesini istemiyorsun çünkü zoruna gidiyor. Sen küçükken durum yoktu diye şimdi her gelene bu muameleyi yapamazsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adamın derslerini sen biliyor musun peki ? Bilmiyorsun kafana göre ışık göstersin yok şöyle böyle diyorsun olmaz öyle.

robin

80+ Silver
Çalış* diyen arkadaşları anlayamıyorum. 13-14 yaşındaki çocuk 10 yıl sonra mecburen işe başlayacak ve hayatının yarısi böyle devam edecek. Çocukluğunu yaşasın. Eğer aileler çok zor durumda değil ise alınmalı, çocuk çalıştırılmamalıdır.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çalış* diyen arkadaşları anlayamıyorum. 13-14 yaşındaki çocuk 10 yıl sonra mecburen işe başlayacak ve hayatının yarısi böyle devam edecek. Çocukluğunu yaşasın. Eğer aileler çok zor durumda değil ise alınmalı, çocuk çalıştırılmamalıdır.
Beton yetmez beton

Yiğit Karslı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Yiğit Karslı
Kimse zaten ailenin durumu kötüyse zorla aldır dememiş. Demek ki ihtiyacı var ondan istiyor. Ailesinin parası olmasa 4000-5000 tl bütce ile öneri istemezdi diye düşünüyorum.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kimse zaten ailenin durumu kötüyse zorla aldır dememiş. Demek ki ihtiyacı var ondan istiyor. Ailesinin parası olmasa 4000-5000 TL bütce ile öneri istemezdi diye düşünüyorum.
[/QU
4-21-22-31-34-39 numaralı yorumları okurmusun lütfen. Yada baştan tekrar konuyu okuyabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
mustafa kemal tekneci
Aileni değil kendin çalışarak al. İlla aileye yapışmayın gidin bir yerde çalışın biriktirin paranızı. Ben 4 ayda 10.000 TL biriktirirdim turizm olsaydı sizde çalışın ve yapın.
dediğin şey çok iyi bişey ama insan ailesi destek verince çok daha mutlu oluyor

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
dediğin şey çok iyi bişey ama insan ailesi destek verince çok daha mutlu oluyor
Oluyor da kendi parasıyla biriktirince bir havası oluyor ben kendim biriktirdim diye ileride 13 yaşında çalıştığı için ailesine memnun bile kalacağından eminim. Üniversiteyi bitirince atanamama sorunuyla boğuşmak yerine o süreçte çalıştığı meslekte yardımcılık yaparak asgariden biraz daha fazla kazanabilir.

Umutcan12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Umutcan
Bende 10. Sınıfım ve bölümüm bilişim. Üzüm bağlarımız olduğu için kendi işimde çalışarak hem babamın gözüne giriyorum hem de PC alması için bir nevi istek uyandırıyorum 😀 Daha almadım ama nasip olursa 1 ay gibi bir sürede 10k civarı bir PC toplayacak gibiyim. Sen de elinden gelen en ufak veya büyük her şeyde ailene yardımcı ol. Bilişim okuduğun için bilgisayarın gerekli olduğunu her fırsatta hatırlat. Bu gün olmasa da yarın bir gün mutlaka olur yeter ki iste ve sabret.
her gün söylüyorum da bakıcaz artık

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan

Umut0526

80+ Silver
Aileni değil kendin çalışarak al. İlla aileye yapışmayın gidin bir yerde çalışın biriktirin paranızı. Ben 4 ayda 10.000 TL biriktirirdim turizm olsaydı sizde çalışın ve yapın.
neresi sana 4 ayda 10 000 tl veriyor neresi orası bende gideyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,541
Üyeler
162,704
Son üye
Alptug76
Top Bottom