reis yani her aile öyle mi blmem ama bana göre türk aileleri bizim bilgisayar parçalarını ve bilgisayarları asırı gereksizi sacma buluyorlar ondan dolayı almıyorlar benceBabama soruyorum baba bim'e 220 TL ye mouse geliyor rival 3 alabilir miyim diyorum diyor mouse'a 220 TL verilmez diyor.
Diyorum internette en ucuz 350 TL diyor ki benim mouse gibi bişey alsam olmuyor mu diyip kızıyor dediği mouse'da a101'den aldığı 20-30 tllik mouse yere bi kere düştü o mouse hala bozuk zar zor çalışıyor bi de dediğine bakın gelde çıldırma.Bide param var kendi paramla alcam yine izin vermiyor.
biraz aileni düşün derimBabama soruyorum baba bim'e 220 TL ye mouse geliyor rival 3 alabilir miyim diyorum diyor mouse'a 220 TL verilmez diyor.
Diyorum internette en ucuz 350 TL diyor ki benim mouse gibi bişey alsam olmuyor mu diyip kızıyor dediği mouse'da a101'den aldığı 20-30 tllik mouse yere bi kere düştü o mouse hala bozuk zar zor çalışıyor bi de dediğine bakın gelde çıldırma.Bide param var kendi paramla alcam yine izin vermiyor.
Bak ben sakin biriyim illaha sinirlendiren misin bu kaç oldu yazanların yarısı parayı babamın ödiceğini sanıyor kendi paramla alicam izin verilmiyor diyorum.biraz aileni düşün derim
herkesin bütçesi uygun olamayabilir
Saat 13.00 gibi evden sıvış gizlice çık o zaman. Dayak yersen karışmam ama.Para benim ama denetim onlarda bide yaş tutmuyor ki sabah erken saate bim'e de gidemem.
Kendi biriktirdiğim para ile alıcam.Ailenin durumu var mı? eğer yoksa bence 220t mouse çok gereksiz
olsun kendi paranda olabilir ailenin zor zamanıysa onlara ver durumu olduğunda geri olırsın zorlamya gerek yok ama ddurumları varsasen bilirsin.Kendi biriktirdiğim para ile alıcam.