Neler Yeni

Aileler bizi ne zaman anlıyacak?

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Babama soruyorum baba bim'e 220 tl ye mouse geliyor rival 3 alabilir miyim diyorum diyor mouse'a 220 tl verilmez diyor.
Diyorum internette en ucuz 350 tl diyor ki benim mouse gibi bişey alsam olmuyor mu diyip kızıyor dediği mouse'da a101'den aldığı 20-30 tllik mouse yere bi kere düştü o mouse hala bozuk zar zor çalışıyor bi de dediğine bakın gelde çıldırma.Bide param var kendi paramla alcam yine izin vermiyor.

ELECTUS

80+ Silver
Benim ailemde öyle kendi biriktirdiğim paralarla alıyorum.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Babama soruyorum baba bim'e 220 TL ye mouse geliyor rival 3 alabilir miyim diyorum diyor mouse'a 220 TL verilmez diyor.
Diyorum internette en ucuz 350 TL diyor ki benim mouse gibi bişey alsam olmuyor mu diyip kızıyor dediği mouse'da a101'den aldığı 20-30 tllik mouse yere bi kere düştü o mouse hala bozuk zar zor çalışıyor bi de dediğine bakın gelde çıldırma.
Her aile 220 liraya mouse almak zorunda değil ki?

robin

80+ Silver
Babama soruyorum baba bim'e 220 TL ye mouse geliyor rival 3 alabilir miyim diyorum diyor mouse'a 220 TL verilmez diyor.
Diyorum internette en ucuz 350 TL diyor ki benim mouse gibi bişey alsam olmuyor mu diyip kızıyor dediği mouse'da a101'den aldığı 20-30 tllik mouse yere bi kere düştü o mouse hala bozuk zar zor çalışıyor bi de dediğine bakın gelde çıldırma.Bide param var kendi paramla alcam yine izin vermiyor.
ailelerin çocuklarla empati yapabilmesi için bir jenerasyon daha atlanmalı yani z kuşağı anne-baba olunca anneler-babalar çocuklarıyla daha iyi iletişim kuracaktır.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İzin vermiyor kendi paramla bile.
Daha 2 3 ay önce 450 tl verip kendi paramla klavye aldım laf etmedi şimdi 220 tl ye kızıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben ne diyorum Batuhan Akbaş kendi param var onla alıcam izin vermyior yoksa zengin miyiz babama diyim baba 220 tl mouse al ne doğum günüm ne özel bişey oldu tabi almaz ama kendi paramla almama da izin vermiyor.

Berke Gözükara

80+ Bronze
Diyorum internette en ucuz 350 TL diyor ki benim mouse gibi bişey alsam olmuyor mu diyip kızıyor dediği mouse'da a101'den aldığı 20-30 tllik mouse yere bi kere düştü o mouse hala bozuk zar zor çalışıyor bi de dediğine bakın gelde çıldırma.Bide param var kendi paramla alcam yine izin vermiyor.
Ne demesini bekliyosun 220tl al gitsin mi dicek karşı tarafı da düşünün

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya sabır bak sonra susturuyorlar 1 gün falan illaha ağzımımı bozdurcaksın diyorum ki kendi paramla alcam kıt arkadaş.

Mojo jojo

80+ Silver
Harbi ya, enteresan fakat benim ailem bu konularda daha anlayışlı.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
İzin vermiyor kendi paramla bile.
Daha 2 3 ay önce 450 TL verip kendi paramla klavye aldım laf etmedi şimdi 220 TL ye kızıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben ne diyorum Batuhan Akbaş kendi param var onla alıcam izin vermyior yoksa zengin miyiz babama diyim baba 220 TL mouse al ne doğum günüm ne özel bişey oldu tabi almaz ama kendi paramla almama da izin vermiyor.
Parayı kendi emeğinle kazanmışsın onu görmemiştim. Sakin bir anında sakince konuşmaya çalış. Sinirlenmeden konuşursan bir ihtimal izin verir. Gizlice almaya falan çalışırsan aranız daha kötü olabilir.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Kardeşim alacaksan kendi paranda varsa çaktırmadan alacaksın kendi paranla. Sorarlarsa da 30tlye aldım diyip geçecen :d

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
Ailenle daha arkadaş gibi takılırsan herkes daha hoşgörülü olacaktır. Ben 1 yıldır anneme babama sanki arkadaşımmış gibi davranıyorum ve herkesin kafası rahat. Onlarla dertleş, konuş, takıl. Ayrıca onları sadece maddi bir kaynak olarak görme, onların da harcamaları var unutma. Fakat mouse konusunda haklısın o mouse'u kaçırma derim. .d Kendi birikiminle de alabilirsin.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Daha nasıl sakin olacak sabah altıda kalktım ders çalışıyorum o saatte bile birde haftalardır pc oyunu oynamıyorum telefon oyunlarımı sildim haftalardır video izlemiyorum youtube'da 264 bildirim var ya.

Kralex03

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
ahmet gültekin
Ya sabır bak sonra susturuyorlar 1 gün falan illaha ağzımımı bozdurcaksın diyorum ki kendi paramla alcam kıt arkadaş.
Kendi param nedir ya en uyuz olduğum laf baban da sana harçlık vermesin kendi param desin. Bir evde yaşıyorsan o para kendi paran olmuyor anla artık nasıl kafa yapısı bu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,849
Üyeler
161,511
Son üye
ruxleth