Neler Yeni

Ailem benden habersiz toplama kasa satın almiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Tanıdıklardan alışveriş yapılmaz ya
+1 küçükken anlamazdım çok babamın tanıdığı bana en iyi torpili yapar en iyi pc yi verir sanıyordum hayatımda oturmadığım kazığa oturttu beni şimdi düşününce çok sinirleniyorum bana neler diyordu 500tl laptop 2500tl ye vermişti laptopu almaya gittiğimizde adam gülümseyerek elemanlara enesin oyun canavarını getirin diyordu adam benle bildiğin t*ş*k aklıma gelince ana avrat giriyorum adama

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
koptum ASOJKLDHIASJKLDHASLJKDHA
+1 küçükken anlamazdım çok babamın tanıdığı bana en iyi torpili yapar en iyi pc yi verir sanıyordum hayatımda oturmadığım kazığa oturttu beni şimdi düşününce çok sinirleniyorum bana neler diyordu 500tl laptop 2500tl ye vermişti laptopu almaya gittiğimizde adam gülümseyerek elemanlara enesin oyun canavarını getirin diyordu adam benle bildiğin t*ş*k aklıma gelince ana avrat giriyorum adama

Zechion

80+ Silver
:D bir tanıdık verdiğim üründen memnun kalmaz diye tanıdığa ürün satmayan biriyim. Asla böyle bir şey yapamam galiba, yapanlar nası yapıyor ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Valla ya derdimi sana anlattım forum özel pc var rx 6500xt hala içimde o pc nin derdi var o zamanda 2500e o zamanda iyi bi pc alıyodun 3k ya unlost eco
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam bide her tamire yolladığım zaman 500tl den aşşa kitlemiyodu 1.5 aydan önce pc yi vermiyordu ban yicem diye sövmüyorum yazarken tüm bildiğim küfürleri ediyorum bende o laptop u 2k ya sattım zararına 2022 mayısta 1.5 yıl ilanda kaldı ama çöptü pc çocuk toplantı için alıyordu kamerası lazım dedi laptopu verirken bile kamerası açılmadı tamirlerle bana 4kya geldi

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil

Hocam siz bu anınızı anlatınca benim de aklıma bir anım geldi bundan var 7 yıl önce bir bilgisayar almak istiyordum fazla da paramız yoktu o 250 TL'ye bir bilgisayarcıdan kasa satın almıştım eve geldim çok mutluyum ama bir görseniz o zamanki her şey gözüne en iyisi olarak gelirdi her neyse bir zaman sonra o bilgisayar açılmadı bir daha açmadım o bilgisayarı yıllar sonra içini açtım bir de ne göreyim intel pentium bilmem ney amd fx5500 benimle yaşıt ekran kartı 2.5 gb ram adını bilmediğim anakart yani adam bizi ayaküstü dolandırmıştı ben hakkımı helal etmiyorum hakkım varsa müstehcen yerinden çıksın

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
:D bir tanıdık verdiğim üründen memnun kalmaz diye tanıdığa ürün satmayan biriyim. Asla böyle bir şey yapamam galiba, yapanlar nası yapıyor ya
Ne beklersin dolandırıcı o*r*** çocu** bide hafızmış güya çakma hafız

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
geçmiş olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Hocam siz bu anınızı anlatınca benim de aklıma bir anım geldi bundan var 7 yıl önce bir bilgisayar almak istiyordum fazla da paramız yoktu o 250 TL'ye bir bilgisayarcıdan kasa satın almıştım eve geldim çok mutluyum ama bir görseniz o zamanki her şey gözüne en iyisi olarak gelirdi her neyse bir zaman sonra o bilgisayar açılmadı bir daha açmadım o bilgisayarı yıllar sonra içini açtım bir de ne göreyim intel pentium bilmem ney amd fx5500 benimle yaşıt ekran kartı 2.5 gb ram adını bilmediğim anakart yani adam bizi ayaküstü dolandırmıştı ben hakkımı helal etmiyorum hakkım varsa müstehcen yerinden çıksın
Valla seninkine benimkide sabaha kalkamasın

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Benim pc nin özellikleri 8gb 1666mhz Ram gt420m ekran kartı vardı oda varmı yokmu belli değil windows da var yazıyo her oyunda intel i kullanıyordu i5 1.nesil vardı

Hocam ara sıra oradan geçiyorum oyuncakçı olmuş bilgisayarcı sonunda kendine layık bir iş bulmuş çoluk çocuk eğlendirir
Benimki son gaz dolandırıcılığı devam çöp rgbleri cama dizip milletin hayallerini çalıyor

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,303
İsim
yusuf ecer
şimdi realist olmak gerekirse 3000e hiç bir şey alamazsın ama evet kazıklamışlar, o sistemi geri verip üstüne 3-5 koyun gerçek bir bilgisayar alın

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Benim pc nin özellikleri 8gb 1666mhz Ram gt420m ekran kartı vardı oda varmı yokmu belli değil windows da var yazıyo her oyunda intel i kullanıyordu i5 1.nesil vardı

Benimki son gaz dolandırıcılığı devam çöp rgbleri cama dizip milletin hayallerini çalıyor

Hocam valla ben çevremi elimden geldiği kadar uyarıyorum gerisi onların aklına kalmış seve seve de yardımcı oluyorum

Zechion

80+ Silver

Vayy oyun canavarı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,800
Üyeler
166,431
Son üye
Yilmazknt
Top Bottom