Neler Yeni

Ailem Creatine almama izin vermiyor

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Witcher,Red Dead Redemption 2
ben de konuştum kanka
Mesaj otomatik birleştirildi:

değişik bir şey kullanıyordu trembelon muydu neydi

ekstra şeylerde kullanıyorlardı tam hatırlamıyorum
knk bi kere araştır creatin penis küçülütmüyor? trendendir o

123kral14

80+ Silver
intten mi .d kullanan kişilerle konuştum knk
ben zaten kullanıyorum benim yan işim ve çevremde sporcularla dolu yani normal arkadaşlarım yarışmalara katılıyorlar o kadar boş bir çocuk ki cevap versem bile anlamayacağını bildiğim için vermeyeceğim

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
ben zaten kullanıyorum benim yan işim ve çevremde sporcularla dolu yani normal arkadaşlarım yarışmalara katılıyorlar o kadar boş bir çocuk ki cevap versem bile anlamayacağını bildiğim için vermeyeceğim
peki hocam nasıl ikna edebilirim ailemi taktik varmı salon hocası creatin al burda kullanırsın dedi ama gizli iş yapmak da istemiyorum

123kral14

80+ Silver
peki hocam nasıl ikna edebilirim ailemi taktik varmı salon hocası creatin al burda kullanırsın dedi ama gizli iş yapmak da istemiyorum
bilmiyom kanka senin aileni fakat ben olsam alıp geçerdim

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Alpl

-CrawL

80+ Gold
Olmazsa olmaz bir şey değil ailenin parasıyla alınacaksa fazla zorlama. Max katkısı %5 falan anca vardır supplementlerin. Adam akıllı beslenip ağır idman yapsan illa gelişeceksin zaten kendimde kullanıyorum creatine doktora sorduğumuzda önerilen dozda kullanırsa sorun olmaz demişti öyle ikna olmuşlardı.

Olmazsa olmaz bir şey değil ailenin parasıyla alınacaksa fazla zorlama. Max katkısı %5 falan anca vardır supplementlerin. Adam akıllı beslenip ağır idman yapsan illa gelişeceksin zaten kendimde kullanıyorum creatine doktora sorduğumuzda önerilen dozda kullanırsa sorun olmaz demişti öyle ikna olmuşlardı.
Doğal besinlerdede bulunduğunu vs. Anlat internettende araştırsınlar birsürü kaynak var.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Alpl

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

Doğal besinlerdede bulunduğunu vs. Anlat internettende araştırsınlar birsürü kaynak var.
sağolun hocam

-CrawL

80+ Gold
Saç döküyor zaten o ayrı ama bence kullanma be
Ben kullanıyorum 6aylık hiç dökülmüyor. Genetiğin kelliğe yatkınsa dökmesini hızlandırır. Doğrudan saç dökmez.

Saç dökülmesini testesteronm seviyesi sebep olmuyor muydu?
Hayır. Dht hormonu artınca saç dökülmesini tetikliyor sadece oda genetikte varsa ben aylardır kullanıyorum kreatini hiç dökmedi bende. Herkeste dökmez demiyorum genetiğe bağlı. Testosteronun yükselirse libidon artar.

Top Bottom