Ailem hala pc almıyor :(

Daha küçüksün, liseye geç alırlar.
Ailelerin gözünde liseye geçince büyüyorsun.
Liseye geçince de göreceksin çalışmadan nasıl oluyor.
Şimdiden diyeyim asla çalışmamazlık yapma.
Sonra gelir bir 70 alırsın, deliye dönersin. :D
liseye geçtim hatta online dersler başladı bile öğlen 2 den akşam 7 ye kadar online ders yapıyorum 40 dk ders 10 dk teneffüs sadece 1 saat ara var :D

Amcam bile oğluna(16) PC aldı ve benim derslerim ondan 10 bin kat daha iyi ama bana almıyorlar PC lafı geçtiğinde kızıyorlar niye diyom sen okul okucan ne işin olcak oyunlarla diyorlar illa PC almalarını istemiyorum ekran kartını ve kasanın modelini değiştirseler yeter ama o bile yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amcamın aldığı PC monitörsüz 6 k
dersleri kötü evi köyde olan sınıf arkadaşım bile 10 bin tl ye pc aldılar benimki 3250 tl :D

Ben an son sinirlendim çalışmaya başladım :D. Sonra baktılar bu kendini yıpratıyor yardım ettiler :D

Kardeşim bak ailenin borcu olabilir (her ailenin vardır borcu olmayan 1 kişi bile gösteremezsiniz bana). Zorlama, para biriktir al parça parça. Yaşın kaç bu arada?
Benim yaşımı mı soruyorsun reis

konuştum zaten harçlığımı çok fazla harcayan biri değilim para biriktireyim diyorum başka şeyler al paranla diyorlar

ben zaten onlardan 5-6 k lık PC istemiyom ekran kartı alsalar yeter
14 yaşındasın galiba, 2 sene daha bekle bir iş bul çalış tatillerde falan, sonra üni gelecek, o paraya annen baban da katar sağlam bir laptop alırsın, 4 sene hiçbir şey değil, gözünü aç kapa 2024 tesin :)

Sıkıldım artık bu konulardan 2 3 sene bekle üniversite zamanında çalış 2 sene kralından topla. Sıktı artık.

Daha küçüksün, liseye geç alırlar.
Ailelerin gözünde liseye geçince büyüyorsun.
Liseye geçince de göreceksin çalışmadan nasıl oluyor.
Şimdiden diyeyim asla çalışmamazlık yapma.
Sonra gelir bir 70 alırsın, deliye dönersin. :D
Yok aga benim ortaokulda mat 97 ydi lisede ilk yazılıya çalışmadım 65 geldi :D

14 yaşındayım
yapabileceklerini yazdım üste zaten, 4 sene çok uzun bir süre değil :)

liseye geçtim hatta online dersler başladı bile öğlen 2 den akşam 7 ye kadar online ders yapıyorum 40 dk ders 10 dk teneffüs sadece 1 saat ara var :D
başladımı lan online dersler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,980
Üyeler
185,202
Son üye
swindler1212
Geri