Neler Yeni

Ailem hevesimi kırıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
yok yok
Merhabalar dün laptop alacaken annem birden kızdı küfür falanda etti o an tüm hevesimi yok etti bende almaktan vazgeçtim iyiligim için yapıyor kötü bir niyeti yok ama bende almak istiyordum laptopu bugün tamam al falan diyor kararsız kaldım normalde o paranın hepsiyle altın almamı istiyor sizce ne yapmalıyım
laptop çok çabuk arıza yapar bataryası şişer o bu olur klavyenin altında anakart olması ne kadar doğru bilemiyorum üstüne biraz daha koyup masaüstü alamaz mısın

opaet

80+
laptop çok çabuk arıza yapar bataryası şişer o bu olur klavyenin altında anakart olması ne kadar doğru bilemiyorum üstüne biraz daha koyup masaüstü alamaz mısın
Hocam aslında masaüstü aldım saatim saçma sapan işlemci kendi kendine yamuldu birden görüntü vermedi tamit edip sattim o günden beridir tövbe ettim bir daha masaüstü almayacagima

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
yok yok
Hocam aslında masaüstü aldım saatim saçma sapan işlemci kendi kendine yamuldu birden görüntü vermedi tamit edip sattim o günden beridir tövbe ettim bir daha masaüstü almayacagima
o zaman sana kalmış tüm gün evde oturmuyorsan laptop işini görür

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
umut şahin
Merhabalar dün laptop alacaken annem birden kızdı küfür falanda etti o an tüm hevesimi yok etti bende almaktan vazgeçtim iyiligim için yapıyor kötü bir niyeti yok ama bende almak istiyordum laptopu bugün tamam al falan diyor kararsız kaldım normalde o paranın hepsiyle altın almamı istiyor sizce ne yapmalıyım
öncelikle benzer durumdayım ama bence elindeki bütçeni en iyi şekilde kullanman yani bütçene göre en iyi fiyat ve performansa sahip laptobu alıp para biriktirmeye başlaman öyle daha mantıklı bütçen nedir

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
...
Hocam alın gitsin. Sadece içinizden değecek mi diye geçirin. Eğer, cevap evetse alın, hayırsa almayın. Yaşınız daha erkenken eğlenenin gitsin. İleride de almadınız diye pişman olabilirsiniz.

Top Bottom