Neler Yeni

Ailem üniversiteden benim hakkımda bilgi alabilir mi?

Perimeth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Berat Olcay
Selamlar iyi forumlar. Ankara Medipol Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği hazırlık sınıfı öğrencisiyim. H
İlk senemde hazırlıkta kaldım 2. hazırlık yılımdayım. Ailem hazırlıkta kalmama bile tepkiliydi. Geçtiğimiz hafta hazırlığı atlamak için bir sınav vardı ancak ben okulu bırakma düşüncesinde olduğum için girmedim. Babam da bu hafta sınav ne durumda falan diye sordu ben de 2 gün önceydi diyince ortalık kaynadı. Rapor alır girerim vb. şeyler söyleyince de hallet onu dedi ama kendisi bugün üniversiteye gidip benim hakkımda bilgi alacakmış. Böyle bir şeyi ilk kez duyuyor olabilirsiniz evet babam böyle saçma biri. Benim derdim okul benim hakkımda babama bilgi verir mi? Lisede ya da ortaokulda değiliz okula gidip bilgi alma yetkisi var mı?

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Mahir Cengiz
Selamlar iyi forumlar. Ankara Medipol Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği hazırlık sınıfı öğrencisiyim. H
İlk senemde hazırlıkta kaldım 2. hazırlık yılımdayım. Ailem hazırlıkta kalmama bile tepkiliydi. Geçtiğimiz hafta hazırlığı atlamak için bir sınav vardı ancak ben okulu bırakma düşüncesinde olduğum için girmedim. Babam da bu hafta sınav ne durumda falan diye sordu ben de 2 gün önceydi diyince ortalık kaynadı. Rapor alır girerim vb. şeyler söyleyince de hallet onu dedi ama kendisi bugün üniversiteye gidip benim hakkımda bilgi alacakmış. Böyle bir şeyi ilk kez duyuyor olabilirsiniz evet babam böyle saçma biri. Benim derdim okul benim hakkımda babama bilgi verir mi? Lisede ya da ortaokulda değiliz okula gidip bilgi alma yetkisi var mı?
Normalde verilmez ama okula bizzat gidip bilgi almak isterse verilebilirler hocam öğrenci işlerinin insafına kalmış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,230
İsim
Yuzarsef
Her türlü alırlar aradıkları zaman işte ben bu kişinin velisiyim diye girerler ve öğrenci işleri insan ise çok rahat bilgi verirler.

Perimeth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Berat Olcay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tanıdığı varsa alıyor. Diğer türlü bimiyorum.
Tanıdığı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normalde verilmez ama okula bizzat gidip bilgi almak isterse verilebilirler hocam öğrenci işlerinin insafına kalmış.
Bu saçmalık değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her türlü alırlar aradıkları zaman işte ben bu kişinin velisiyim diye girerler ve öğrenci işleri insan ise çok rahat bilgi verirler.
Bu daha da büyük saçmalıkmiş

Nezha

80+ Bronze
Vakıf üniversitesi parayı ailen ödüyor bence gidip alabilir de alsa nolur sen zaten söylemişsin

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Gokhan
Merhaba,

Siz okulu bırakmak istediğinizi kendisine kabul ettirene kadar her sorumlu ebeveyn gibi ilgilenmek durumu takip etmek istemiş. Kısacası babanızın davranışı saçma değil. Ve evet parasını ödediği okuldan her türlü bilgiyi de alabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,151
Üyeler
166,895
Son üye
emreaydin1306
Top Bottom