Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
Cevap gayet basit.
Anne bilgisayara RAM indirdim internetten hemde 12 çikOlayt.
Cevap gayet basit.
Anne bilgisayara RAM indirdim internetten hemde 12 çikOlayt.
Troll değilse ki trolle benziyor yaşı küçük arkadaşımızın baban belki o 200 300 lirayı kazanmak için neler çekiyor hiç düşündün mü tek senin için söylemiyorum maddi durumunuz iyi olabilir fakat iyi değilse sence güzel bir şey mi ? Gizli almak yerine neden güzelce istemeyi denemiyorsun ? Belki o para ile başka şeyler yapacaktı evine daha fazla ekmek götürecekti ha kendi paran ile almadı isen bu yazdıklarım geçerli.arkadaşlar 8gb ram üstüne 4gb ram aldım fakat normal olarak bilgisayarımda 12 gb ram var gözüküyor ya ben o yazıyı silebilir veya 8e çevirebilirmiyim
Yılın Tespiti budur açık net ödülü veriyoruz arkadaşa.4gb ram i sökersen 8 e geri döner.
aga valla haberim yoktu ciddi sordumAdam profesyonel troll, yöneticilerin çevrimdışı olmasını bekleyip konu açmış.
zaaa xxdsaaga valla haberim yoktu ciddi sordum
şehinşah abiBaba 2gb ram parasına 4çiGoLayt ram indirdim.
orda dursun o ailen çok nadir bakar bilgisayardaki RAM miktarına merak etme yakalanmazsınarkadaşlar 8gb ram üstüne 4gb ram aldım fakat normal olarak bilgisayarımda 12 gb ram var gözüküyor ya ben o yazıyı silebilir veya 8e çevirebilirmiyim