Neler Yeni

Ailemden kurtulmak için askere gitmek iyi mi olur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
ahmet
E benim kilom boya göre çok dusuk ona da bakıyorlar diye biliyorum o zaman almazlar ki
Sadece o kısımda bilgi sahibi değilim. Fakat alınanlar var. Fiziki yeterlilik testi herkes için çok zor. Senin dediğim gibi içeride komutanlarla konuşman lazım. Kilo alınabilen bir şey. Sadece boş yağ tabakası onca adam var piyasada. Kas kütlesi, fiziki yeterlilik testindeki performansın vs. de çok önemli. Yaş itibariyle zaten en önce seçecekleri kişi sensin. Biraz ezbere olur burada boy kilo endeksi hesaplaması yaparsak. Dışarıdan gözüktüğü gibi değil hiçbir şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:

E benim kilom boya göre çok dusuk ona da bakıyorlar diye biliyorum o zaman almazlar ki
Zaten 2 metre adam da askerde en büyük hedef olacağı için o kısımdan eksisi var. Eğitimde de hedef küçültme diye bir şey var. Sen gerçekten yapmak istiyorsan, sonuna kadar peşinden koşarsın olmuyorsa olmadı dersin. İçeriye girdiğin zaman dışarıdan gözüktüğü gibi olmadığını anlayacaksın çoğu şeyin. Var mı kardeşim bir hastalığın, eksikliğin, kafan mı çalışmıyor?

Top Bottom