Para kötü. Sıkıntı o zaten, arkadaşa 3000 veriyolar aylık o da 6-7 dükkan gezmiş en yükseği o, bulunduğum yere sanayi çok uzak 20 kilometre, ben ordan yürüyene kadar iş biter zaten. Babam getir götür yapsa aylık o paradan daha fazla yakar. Ben keyfimden çalışmıyorum gibi yorumlar yapılıyor.konu mesajlarini okudum galiba yasin 15 calisabilirsin aslinda ben 1 sene once yaz tatilinde 2 ay calisip sistemimi dizmistim zaten yasin kucuk oldugu icin cok calistirilmazsin ama parasida kotu olmaz
Bu arada bende benden büyük kuzenimle birlikte sorduk en fazla para veren 3200 oldu. Ve buradaki sanayiler o kadar para da kazanmıyor, adamlara ekstra yük olurum. Umarım anlasilmisimdir.Para kötü. Sıkıntı o zaten, arkadaşa 3000 veriyolar aylık o da 6-7 dükkan gezmiş en yükseği o, bulunduğum yere sanayi çok uzak 20 kilometre, ben ordan yürüyene kadar iş biter zaten. Babam getir götür yapsa aylık o paradan daha fazla yakar. Ben keyfimden çalışmıyorum gibi yorumlar yapılıyor.
Baban sana bilgisayar almakta zorunlu değil, çalış al ben 8 ci sınıfa giderken telefonumu kendim aldım, lise 2'ye giderken ilk bilgisayarımı topladım ailene bel bağlama. Büyüdüğünde anlıyacaksın
Beyler sakin olun. Babasının durumu varsa bilgisayar almaya tabii ki mecbur. Biraz akıllı olun. Ailenizi dünyaya siz getirmediniz, onlar sizi getirdi. 18 yaşına kadar tamamen sorumlular. Hatta üniversite okuyorsan ihtiyaçlarını karşılamakla sorumlular. Üniversiteden sonra artık inisiyatiflerine bağlı. Büyüyünce çocuklarınıza karşı böyle olmayın. Onları akranlarından eksik bırakmak büyük zorluklara yol açar. Sizlere alınmadı diye böyle konuşmanız çok saçma. Bu söylediklerim durumları varsa geçerli. Yoksa evlat olarak diretmenin bir manası yok. Kendi emeklerinizle bir şeyler yaparsınız.Sürekli aynı konuyu açıp duruyor avel, bunu çok döverler böyle giderse. Çalış al diyoruz yaşını bahane ediyor bulunduğu yeri bahane ediyor. Neymiş 15 yaşında çalışamazmis paşam. Babana sana mecbur değil bilgisayar almak, kardeşini kıskanıp kosende ağlamaya devam et
Doğru diyon da beni de sevseydin ekşke be ah beabi beBeyler sakin olun. Babasının durumu varsa bilgisayar almaya tabii ki mecbur. Biraz akıllı olun. Ailenizi dünyaya siz getirmediniz, onlar sizi getirdi. 18 yaşına kadar tamamen sorumlular. Hatta üniversite okuyorsan ihtiyaçlarını karşılamakla sorumlular. Üniversiteden sonra artık inisiyatiflerine bağlı. Büyüyünce çocuklarınıza karşı böyle olmayın. Onları akranlarından eksik bırakmak büyük zorluklara yol açar. Sizlere alınmadı diye böyle konuşmanız çok saçma. Bu söylediklerim durumları varsa geçerli. Yoksa evlat olarak diretmenin bir manası yok. Kendi emeklerinizle bir şeyler yaparsınız.
Türkçe meal gelir mi?Doğru diyon da beni de sevseydin ekşke be ah beabi be
Bu bebeyi sevmiyorum ben, bana yakınıyor meali bu.Türkçe meal gelir mi?
İmzasını gördün mü Kdşsnxpemocödksmckdlckdlwkd.Bu bebeyi sevmiyorum ben, bana yakınıyor meali bu.
"Crøxy, lütfen peşimi bırak artık. Seni engelleyeli birkaç gün oldu, sana yanıt da vermiyorum. Neden bana laf atıyorsun? Abi iyi misin? Bırak peşimi ya."İmzasını gördün mü Kdşsnxpemocödksmckdlckdlwkd.
Siz tom ve jerry gibisiniz ne ayrı olabilirsiniz nede bir hdhshshhshshshshİmzasını gördün mü Kdşsnxpemocödksmckdlckdlwkd.
Önce kıyafet al ondan sonra pc yi düşünürsün.Üstümdeki t-shirtler en az 6-7 yıllık, modası geçmiş t-shirtler.