Dakullanıcı436
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 84
- İsim
- Vehbi
Merhaba,ailem çocukluğumdan bu yana hep kavga etmiştir.Annemle babam 6 senedir farklı yataklarda yatıyorlar.Evde durmaksızın hep kavga oluyor,annem babamın ticaret için yaptığı yatırımlar yüzünden babama karşı soğuk davranıyor.Mesela ev alınacak parayla ticarete yatırım yaptığı için vb.Çok detaylı anlatmayacağım neyse,1 ay önceki kavgalarından sonra babam ilk defa evden ayrılacağını kısacası boşanacağını ima etti.Önceki kavgalarda hep annem evden gitceğini söylerdi.Ama bu sefer babam dedi.Şuan 1 ay önceki kadar olmasada evde herhangi bir ses çıkmıyor.Ama babam evden gitceğini çok içten söylemişti bu yüzden çok kaygılıyım.Annem normalde bilgisayar öğretmeniydi ama babam evlenmeden önce annemin çalışmamasından yana olduğu için annemde 3 yıl çalıştı ve mesleği bıraktı 20 yıldır ev hanımı olarak duruyor.Sorun şu babamla annem ayrılırlarsa annemin herhangi bir işi yok ve işe girse bile annemin bir işte çalışması konusunda çok huzursuzum.Psikoloğa gidiyorum üst düzey okb'm var ve her türlü ihtimal aklıma geliyor kafayı yiyorum.Anneme uzak yerlerde bir şey olmasından binbir türlü ihtimalden kafayı yiyorum.Bir evimiz yok şuan sitede oturuyoruz ve evimizde fena değil,izmirde,kiracı aylardır 4 bin'de tutuyor ve kiracıya güvenmek mümkün değil.Güncel ev fiyatları 12 bin civarı ve annemin evi ayakta tutabileceğini sanmıyorum.Kulağa lüks gibi geliyor olabilir ama annemin çalışması,faklir gibi kavramlardan nefret ediyorum.Gerçekten bu konuda çok hassasım ve aileme güvenemiyorum şuan evde herhangi bir çatışma olmasada babamla annemin ayrılma ihtimali var,ayrılırlarsa iğrenç olcağına eminim en azından içimi buraya dökmek istedim.Her türlü görüşünüz lütfen söyleyin içimdeki düşünceleri ilk defa buraya anlattım