Neler Yeni

19 Senelik Hayatım 😔

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sağolasın tavsiyen için. Gerçi ben İstanbul'da yaşamıyorum ama 😏
İstanbul şart değil kabuğuna çekilme spora git müzik kursuna git hiç yoksa tek başına gez dolaş yalnız hissetme

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Olum o kadar üzülüp niye hala 31 çekiyon? Git spor yap bi şeyler öğren, seni kurtarabilecek şeylere önem ver. Sen üzülüp üzülüp hala aynı kalıyosan sorumlusu sensindir.

Kara*

80+ Silver
Bir şeyleri değiştirmediğin sürece isterse 50 canın olsun 50 kere intihar et yine bir şey olmaz. Kimse umursamaz ama bazı şeyleri başarmayı denemezsen olduğun yerde sayıklarsın, hayatının ne kadar kötü geçtiğini anlıyoruz senin durumunda daha çok böyle dostlarımız var burada. Yok aile kavgası, yok tipsizim, yok arkadaşlarımla anlaşamıyorum, modlarına girmene gerek hiç gerek yok. Sen sadece kendini kurtarmaya bak. Misal açıktan okuyorsun kendine bir iş bul illa bu garsonluk ıvır zıvır değil fabrika olur öteki şeyler olur denersin tecrübe kazanırsın paranı alırsın, akabinde aile sorunlarınmı var çıkarsın ayrı eve, kira çok tuzlu geliyorsa üni okuyanlar ev arkadaşı arıyor, kirayı bölüşmek için her yolu denersin. Bitti olmuyor yapamıyorum durumları ciddi sorunlar yaşayan herkes bilir, çok zorda kaldığında ufak bir not yazıp ölmeyi düşünmeyi. Biz burada istediğimiz kadar tavsiye verelim sana bazı şeyler değişmediği sürece etkisi olmaz, yine olan sana olur yine sen bitersin. Yaşadığımız hayat zor, bazen evet cidden olmuyor her yol ama başarmayı deneyerek ölmek var, bir de başarmaya hiç uğraşmadan ölmek var. Senin hayatın gözünde bir hiç olarak görüyorsun ama bir yerden başlaman gerekiyor yoksa yaşın isterse 60 olsun yine aynı kalırsın. Sosyalleşmek için illa sevgili tip lazım değil sanal olsun real olsun kendine çevre edinmeye çalış, senin gibi düşünen insanlar hemen bulamayabilirsin ama en azından yalnız hissetmezsin, herkese göre değil yalnızlık ama o olgunluğa ulaşınca anlıyorsun arkadaşa sevgiliye gerek kalmadığını, yaşın daha genç en azından bazı duyguları hisleri tecrübeleri yaşamaya çalış. Ve 31 çekmeyi bırak her gün daha fazla duygusuz hissetmeye devam edersin.

oguz13

80+ Bronze
Bence bir psikoloğa gitmelisin. 19 senede bu kadar olmaz.

Dušan Tadić

80+ Silver
Spora başla. İster bi ekip bul onlarla halısahaya git, ister bi salona yazıl ya da en kötü sabah akşam yürüyüş yap. Emin ol çok iyi gelecektir.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
1-Devlet hastanelerinde 1 ay sonraya randevu alabilirsiniz.
2-Mahallenizde aile sosyal danışmanlığı hizmeti olabilir. Kontrol edin.
3-Bölgenizde Kızılay Toplum Merkezi var mı kontrol edin. KTM'nin içinde bir çok alan olduğu gibi ruh sağlığı danışmanlığı da var.
4-Belediye ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti veriyor olabilir. Kontrol edin.
5-Hiçbir şey bulamadıysan bana yaz.

eroniga

80+
Malesef ailemle büyük kavga ettim ve beni kapı dışarı ettiler. Zaten senelerdir bunlardan çekmediğim kalmadı. Şuan dışardayım 2 gündür elimde sadece 100 lira kaldı. N'apacağımı bilemiyorum, dayanamıyorum artık intihar edip bu dünyadan gitmek istiyorum yeter artık YETER 😭 Bana bunları yaşatanlara hakkımı helal etmicem.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,510
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Malesef ailemle büyük kavga ettim ve beni kapı dışarı ettiler. Zaten senelerdir bunlardan çekmediğim kalmadı. Şuan dışardayım 2 gündür elimde sadece 100 lira kaldı. N'apacağımı bilemiyorum, dayanamıyorum artık intihar edip bu dünyadan gitmek istiyorum yeter artık YETER 😭 Bana bunları yaşatanlara hakkımı helal etmicem.
Aneannen yada babaanennin yanına git bir müddet kal orda iş bulup çalış. Boş durma

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,510
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
İşler çok uzun saat.
Gitsin berber yanında çıraklık yapsın. İşini öğrendikten sonra iyi para kazanır.

Berberlik kadar kolay bişey varmı ki?
Kendi saçlarımı kendim kesiyom.
Yanları berber kadar iyi beyazlatıyorum. Üstünü de keyfime göre uzun yada kısa tutuyom.

Receb İvedik

80+ Bronze
Bir şeyleri değiştirmediğin sürece isterse 50 canın olsun 50 kere intihar et yine bir şey olmaz. Kimse umursamaz ama bazı şeyleri başarmayı denemezsen olduğun yerde sayıklarsın, hayatının ne kadar kötü geçtiğini anlıyoruz senin durumunda daha çok böyle dostlarımız var burada. Yok aile kavgası, yok tipsizim, yok arkadaşlarımla anlaşamıyorum, modlarına girmene gerek hiç gerek yok. Sen sadece kendini kurtarmaya bak. Misal açıktan okuyorsun kendine bir iş bul illa bu garsonluk ıvır zıvır değil fabrika olur öteki şeyler olur denersin tecrübe kazanırsın paranı alırsın, akabinde aile sorunlarınmı var çıkarsın ayrı eve, kira çok tuzlu geliyorsa üni okuyanlar ev arkadaşı arıyor, kirayı bölüşmek için her yolu denersin. Bitti olmuyor yapamıyorum durumları ciddi sorunlar yaşayan herkes bilir, çok zorda kaldığında ufak bir not yazıp ölmeyi düşünmeyi. Biz burada istediğimiz kadar tavsiye verelim sana bazı şeyler değişmediği sürece etkisi olmaz, yine olan sana olur yine sen bitersin. Yaşadığımız hayat zor, bazen evet cidden olmuyor her yol ama başarmayı deneyerek ölmek var, bir de başarmaya hiç uğraşmadan ölmek var. Senin hayatın gözünde bir hiç olarak görüyorsun ama bir yerden başlaman gerekiyor yoksa yaşın isterse 60 olsun yine aynı kalırsın. Sosyalleşmek için illa sevgili tip lazım değil sanal olsun real olsun kendine çevre edinmeye çalış, senin gibi düşünen insanlar hemen bulamayabilirsin ama en azından yalnız hissetmezsin, herkese göre değil yalnızlık ama o olgunluğa ulaşınca anlıyorsun arkadaşa sevgiliye gerek kalmadığını, yaşın daha genç en azından bazı duyguları hisleri tecrübeleri yaşamaya çalış. Ve 31 çekmeyi bırak her gün daha fazla duygusuz hissetmeye devam edersin.
ben okumadım bile sen düşmüşsün @brkdrmn7

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,510
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Anneannem vefat etti. Babaannem de tek başına yaşamaya alışkın. O hayatta bakmaz. Şuan hala disardayim 😔
Kaç yaşındasın? Polise yazılı şikayete git.
Bir ailenin evladı varsa eğer o evladına değer verip hayat koşulunu yükseltmeye borçlu.
Milletin çocuğu olmuyor ya evlad hasreti çeken tonlarca adam var hastanelerde.

Top Bottom