Neler Yeni

Ailemi Nasıl İkna Ederim

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Arkadaşlar şimdi durumu anlatayım ben kendimi bildim bileli paramı harcamam biriktiririm. Bayramda verdikleri harçlıkları falan hiç harcamadan 15 ime geldim hala da biriktiriyorum. ve bu sene bir setup toplatacak kadar param oldu ce harcamak istedim. Zaten bizim eski bi laptop vardı 9800m gt mi ne var içinde ya nerden baksan 12 yıllık bilgisayar ve onu uğurlama vakti geldi. Uzaktan eğitim için de eve pc lazım zaten ve babam hala laptop alma taraftarı. Ben de dedim ki içindeki aletler falan masaüstünde daha iyi olur fiyatı da az olur dedim. Tamam dedi fakat benim şu isteğimi bir türlü kabul ettiremiyorum şöyle yap ikna olur belki derseniz deneyeyim: şimdi bem dedim ki 6 sınıfa giden bir kardeşim var 2 kardeşiz ve ben zatennparamı yıllardır biriktiriyorum onunla kendime bi bilgisayar alam siz de kardeşime alın hem ayrı da olur bilgisayarlar. İlla da gerek yok dedi. Ayrıca internetten alma isteğime de sıcak bakmıyor da ikna olurssa onu halledebileceğimi düşünüyorum. şöyle bişi var bi de viz kardeşimle bilgisyar ben kullanacam sen kullanacan çok tartıştık. Hatta bir seferindr film izleyecem ye aldı benim ders saatimde vermedi bi temiz de dayak yedi bilgisayarı yere düşürdü falan. Bunşarın da olduğunu bile bile hala gerek yok diyor. Sizce ikna edebilirmiyim

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,807
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Arkadaşlar şimdi durumu anlatayım ben kendimi bildim bileli paramı harcamam biriktiririm. Bayramda verdikleri harçlıkları falan hiç harcamadan 15 ime geldim hala da biriktiriyorum. ve bu sene bir setup toplatacak kadar param oldu ce harcamak istedim. Zaten bizim eski bi laptop vardı 9800m gt mi ne var içinde ya nerden baksan 12 yıllık bilgisayar ve onu uğurlama vakti geldi. Uzaktan eğitim için de eve PC lazım zaten ve babam hala laptop alma taraftarı. Ben de dedim ki içindeki aletler falan masaüstünde daha iyi olur fiyatı da az olur dedim. Tamam dedi fakat benim şu isteğimi bir türlü kabul ettiremiyorum şöyle yap ikna olur belki derseniz deneyeyim: şimdi bem dedim ki 6 sınıfa giden bir kardeşim var 2 kardeşiz ve ben zatennparamı yıllardır biriktiriyorum onunla kendime bi bilgisayar alam siz de kardeşime alın hem ayrı da olur bilgisayarlar. İlla da gerek yok dedi. Ayrıca internetten alma isteğime de sıcak bakmıyor da ikna olurssa onu halledebileceğimi düşünüyorum. şöyle bişi var bi de viz kardeşimle bilgisyar ben kullanacam sen kullanacan çok tartıştık. Hatta bir seferindr film izleyecem ye aldı benim ders saatimde vermedi bi temiz de dayak yedi bilgisayarı yere düşürdü falan. Bunşarın da olduğunu bile bile hala gerek yok diyor. Sizce ikna edebilirmiyim
keşke 2 monitör ayrı ayrı kullanılabilirse kardeş ve siz tek pc den 2 kişi kullanabilirdiniz
ve internetten almayı ikna edebilirsin
itopya incehesap gibi kurumsal firmaları anlat numaralarını söyle ailenle konusurlar ikna olurlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Arda Demirci
eski laptop onun olsun yeter ona :d almak istediğin sitenin de internetteki forumlarda güvenilirliği hakkında açılan konuları okut babana.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
keşke 2 monitör ayrı ayrı kullanılabilirse
ve internetten almayı ikna edebilirsin
itopya incehesap gibi kurumsal firmaları anlat numaralarını söyle ailenle konusurlar ikna olurlar
GameGaraj dan bir sistem belirledim ben de onu dediğiniz gibi hallederim diye düşündüm de sorun şu bi evde iki bilgisayar olmaz diyolar illa halbuki ben kendi paramla alacam bir kuruş katmayacaklar hadi benim o parayı biriktirdiğimin ne manası kaldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

eski laptop onun olsun yeter ona :d almak istediğin sitenin de internetteki forumlarda güvenilirliği hakkında açılan konuları okut babana.
yok o da pc lazım dedi hatta eskiyi alıp boykot etmeyi düşünüyorum

weird

80+
GameGaraj dan bir sistem belirledim ben de onu dediğiniz gibi hallederim diye düşündüm de sorun şu bi evde iki bilgisayar olmaz diyolar illa halbuki ben kendi paramla alacam bir kuruş katmayacaklar hadi benim o parayı biriktirdiğimin ne manası kaldı
kendi paranın neyine karışabilirler ki?
ben istediğimi alırım bişe de diyemezler.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,807
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

yok o da PC lazım dedi hatta eskiyi alıp boykot etmeyi düşünüyorum
2 monitör yapabilirsin diyecemde malesef 2 ayrı pc gibi kullanılamıyor 2 monitör olsa dahi

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Arda Demirci

yok o da PC lazım dedi hatta eskiyi alıp boykot etmeyi düşünüyorum
ailene karşı biraz duygusal konuş falan. mesela kaç yıldır kardeşimle paylaşıyoruz istediğim gibi oynayamıyorum hep o bakıyor falan de böyle biraz acındır kendini belki ikna olurlar :d

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
ailene karşı biraz duygusal konuş falan. mesela kaç yıldır kardeşimle paylaşıyoruz istediğim gibi oynayamıyorum hep o bakıyor falan de böyle biraz acındır kendini belki ikna olurlar :d
hayır ben anlamıyorum ders saatlerimiz bile aynı olabilir ben veya o dersi dinleyemez o zaman anlarlar anca ama iş işten geçer ouun kelimesini geçirirsem konunun işi biter ders mers ile halletmem lazım

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Arkadaşlar şimdi durumu anlatayım ben kendimi bildim bileli paramı harcamam biriktiririm. Bayramda verdikleri harçlıkları falan hiç harcamadan 15 ime geldim hala da biriktiriyorum. ve bu sene bir setup toplatacak kadar param oldu ce harcamak istedim. Zaten bizim eski bi laptop vardı 9800m gt mi ne var içinde ya nerden baksan 12 yıllık bilgisayar ve onu uğurlama vakti geldi. Uzaktan eğitim için de eve PC lazım zaten ve babam hala laptop alma taraftarı. Ben de dedim ki içindeki aletler falan masaüstünde daha iyi olur fiyatı da az olur dedim. Tamam dedi fakat benim şu isteğimi bir türlü kabul ettiremiyorum şöyle yap ikna olur belki derseniz deneyeyim: şimdi bem dedim ki 6 sınıfa giden bir kardeşim var 2 kardeşiz ve ben zatennparamı yıllardır biriktiriyorum onunla kendime bi bilgisayar alam siz de kardeşime alın hem ayrı da olur bilgisayarlar. İlla da gerek yok dedi. Ayrıca internetten alma isteğime de sıcak bakmıyor da ikna olurssa onu halledebileceğimi düşünüyorum. şöyle bişi var bi de viz kardeşimle bilgisyar ben kullanacam sen kullanacan çok tartıştık. Hatta bir seferindr film izleyecem ye aldı benim ders saatimde vermedi bi temiz de dayak yedi bilgisayarı yere düşürdü falan. Bunşarın da olduğunu bile bile hala gerek yok diyor. Sizce ikna edebilirmiyim
Senin paran değil mi dostum al karışamazlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Arda Demirci
hayır ben anlamıyorum ders saatlerimiz bile aynı olabilir ben veya o dersi dinleyemez o zaman anlarlar anca ama iş işten geçer ouun kelimesini geçirirsem konunun işi biter ders mers ile halletmem lazım
6. sınıfa giden kardeşine yeter o laptop sanki ne oynayacak mc oynar biraz kasarak cs oynar yeter ona liseye geçerken alırlar. Bunu anlat babana. Senin dediğin gibi dersler hakkında da konuş.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
6. sınıfa giden kardeşine yeter o laptop sanki ne oynayacak mc oynar biraz kasarak cs oynar yeter ona liseye geçerken alırlar. Bunu anlat babana. Senin dediğin gibi dersler hakkında da konuş.
işin içinde biraz da ayrımcılık var mlsf ona o bilgisayar kesin kalmaz ya bana kalıt ya kimseye

Senin paran değil mi dostum al karışamazlar
nası olcak hocam bir gece ansızın sipariş mi veriyim

FreakyXd

80+ Silver
Şu bazı aileler çocukları çileden çıkartır laptop da ne var ? aşırı ısınıyor parça değişmesi zor masaüstü bilgisayar direk tak çıkar anlat şunu şu kardeşler adamı delirtir aha benim kardeşim var anakartı kırdı evde olay çıkardım kendi paramla almıştım sonradan babamla o gün aşırı tartıştım gecemi gündüzümü koymuştum. para senin kimsenin. karışmasınlar.

Top Bottom