G.O.A.T.
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 6
Dahası
Arkadaşlar şimdi durumu anlatayım ben kendimi bildim bileli paramı harcamam biriktiririm. Bayramda verdikleri harçlıkları falan hiç harcamadan 15 ime geldim hala da biriktiriyorum. ve bu sene bir setup toplatacak kadar param oldu ce harcamak istedim. Zaten bizim eski bi laptop vardı 9800m gt mi ne var içinde ya nerden baksan 12 yıllık bilgisayar ve onu uğurlama vakti geldi. Uzaktan eğitim için de eve pc lazım zaten ve babam hala laptop alma taraftarı. Ben de dedim ki içindeki aletler falan masaüstünde daha iyi olur fiyatı da az olur dedim. Tamam dedi fakat benim şu isteğimi bir türlü kabul ettiremiyorum şöyle yap ikna olur belki derseniz deneyeyim: şimdi bem dedim ki 6 sınıfa giden bir kardeşim var 2 kardeşiz ve ben zatennparamı yıllardır biriktiriyorum onunla kendime bi bilgisayar alam siz de kardeşime alın hem ayrı da olur bilgisayarlar. İlla da gerek yok dedi. Ayrıca internetten alma isteğime de sıcak bakmıyor da ikna olurssa onu halledebileceğimi düşünüyorum. şöyle bişi var bi de viz kardeşimle bilgisyar ben kullanacam sen kullanacan çok tartıştık. Hatta bir seferindr film izleyecem ye aldı benim ders saatimde vermedi bi temiz de dayak yedi bilgisayarı yere düşürdü falan. Bunşarın da olduğunu bile bile hala gerek yok diyor. Sizce ikna edebilirmiyim