Neler Yeni

Ailemi Nasıl İkna Ederim

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
GameGaraj dan bir sistem belirledim ben de onu dediğiniz gibi hallederim diye düşündüm de sorun şu bi evde iki bilgisayar olmaz diyolar illa halbuki ben kendi paramla alacam bir kuruş katmayacaklar hadi benim o parayı biriktirdiğimin ne manası kaldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok o da PC lazım dedi hatta eskiyi alıp boykot etmeyi düşünüyorum
Bi benim böyle dayak atabileceğim kardeşim olmadı. Kurumsal şirket olduklarını anlat numaralarını falan aratarak aldırırsın.

DARKnET

80+
bi malzemelerin vatandaki fiyatını babana göster bide internetteki fiyatını göster baban ikna olur vatanla internet arasında baya fark var ama mağazasına gitmeniz lazım sonuçta elden alacak

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Şu bazı aileler çocukları çileden çıkartır laptop da ne var ? aşırı ısınıyor parça değişmesi zor masaüstü bilgisayar direk tak çıkar anlat şunu şu kardeşler adamı delirtir aha benim kardeşim var anakartı kırdı evde olay çıkardım kendi paramla almıştım sonradan babamla o gün aşırı tartıştım gecemi gündüzümü koymuştum. para senin kimsenin. karışmasınlar.
şuan düşündüklerim bunlar işte bilgisayarda hem laptop aldınmı atıyom 6k verdin ya masaüstübe 6k versen hem ömrü uzun parçaları da daha iyi olur

Masyta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Faruk
şuan düşündüklerim bunlar işte bilgisayarda hem laptop aldınmı atıyom 6k verdin ya masaüstübe 6k versen hem ömrü uzun parçaları da daha iyi olur
[/QUOTE
Şöyle bir şey de var masaüstüne üniye götüremicek ve hantal olduğu için aileler istemiyor ünide bidaha laptop alamıcakları için şuan laptop istiyorlar bendede aynı problem var.Ama laptop istiyorum(10.sınıfım)çünkü ben şehir dışına da götürmek isterim açarım net olmadan ets gta pes fifa oynarım arkadaşımın yanına gider oynarım

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
Arkadaşlar şimdi durumu anlatayım ben kendimi bildim bileli paramı harcamam biriktiririm. Bayramda verdikleri harçlıkları falan hiç harcamadan 15 ime geldim hala da biriktiriyorum. ve bu sene bir setup toplatacak kadar param oldu ce harcamak istedim. Zaten bizim eski bi laptop vardı 9800m gt mi ne var içinde ya nerden baksan 12 yıllık bilgisayar ve onu uğurlama vakti geldi. Uzaktan eğitim için de eve PC lazım zaten ve babam hala laptop alma taraftarı. Ben de dedim ki içindeki aletler falan masaüstünde daha iyi olur fiyatı da az olur dedim. Tamam dedi fakat benim şu isteğimi bir türlü kabul ettiremiyorum şöyle yap ikna olur belki derseniz deneyeyim: şimdi bem dedim ki 6 sınıfa giden bir kardeşim var 2 kardeşiz ve ben zatennparamı yıllardır biriktiriyorum onunla kendime bi bilgisayar alam siz de kardeşime alın hem ayrı da olur bilgisayarlar. İlla da gerek yok dedi. Ayrıca internetten alma isteğime de sıcak bakmıyor da ikna olurssa onu halledebileceğimi düşünüyorum. şöyle bişi var bi de viz kardeşimle bilgisyar ben kullanacam sen kullanacan çok tartıştık. Hatta bir seferindr film izleyecem ye aldı benim ders saatimde vermedi bi temiz de dayak yedi bilgisayarı yere düşürdü falan. Bunşarın da olduğunu bile bile hala gerek yok diyor. Sizce ikna edebilirmiyim
KARDEŞİN 6. sınıfa gidip de ders zamanı sana vermesi gerektiğini öğrenememiş mi .d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu bazı aileler çocukları çileden çıkartır laptop da ne var ? aşırı ısınıyor parça değişmesi zor masaüstü bilgisayar direk tak çıkar anlat şunu şu kardeşler adamı delirtir aha benim kardeşim var anakartı kırdı evde olay çıkardım kendi paramla almıştım sonradan babamla o gün aşırı tartıştım gecemi gündüzümü koymuştum. para senin kimsenin. karışmasınlar.
kaç yaşında kardeşin 8 üstüyse bi yerini kırardım ben anakartı nasıl kırıyo .d

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
eski laptopu ona ver.masaüstüne çök.

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
laptopu ona ver, masaüstünü sen kullan, ailene araştırmalarını gerektiğini ve arkadaşlarının oradan satın alıp memnun kaldıklarını isterlerse kanıtlayacağını söyle

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Lan Ağustos konusu hortlatmayın
Gerek de yok zaten mesele çoktan gg
Karşim ayıp değil mi?
Lebron jamesin konusunu hortlatıyorsun
dimi :D
laptopu ona ver, masaüstünü sen kullan, ailene araştırmalarını gerektiğini ve arkadaşlarının oradan satın alıp memnun kaldıklarını isterlerse kanıtlayacağını söyle
çok oldu hallolalı reis :)

ahmet.ershn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Ahmet Erşahin
keşke 2 monitör ayrı ayrı kullanılabilirse kardeş ve siz tek PC den 2 kişi kullanabilirdiniz
ve internetten almayı ikna edebilirsin
itopya incehesap gibi kurumsal firmaları anlat numaralarını söyle ailenle konusurlar ikna olurlar
Arkadaşın dediği gibi sitedeki olumlu yorumları okut. Laptop-Masaüstü ile arasındaki para farkını göster (abartarak göster :D), Kardeşini ikna et oda söylesin desin biz hep kavga ediyoruz falan.

Top Bottom