Ailemi nasıl ikna edebilirim ?

Mlfz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
130
Ben bilgisayar alacağım genel olarak yayıncılık yapmak istiyorum okulda falan başarılı değilim ve ailem de biraz kafası eskide kalmış olmali ki hayat sadece okula bağlı sanıyor aileme ben yayıncılık yapacagim liseyi bitirip üni okumayacagim dedim ama ailem benim yayıncılık yapmami istemiyorlar llada üni oku diyorlar ama ben istemiyorum ailemde üni okumayacaksan sana destek cikmayiz diyorlar destek cikmazlarsa ben pc alamam çalışsam ben çalışıp gerekli parayı biriktirdiğim de bu sefer PC fiyatı yükseliyor yine aynı şey oluyor yani benim bı şekilde ikna etmem gerek ama nasıl edebilirim ?

Hocam yayıncılık değilde yazılıma başlayabilirsiniz kursuna gidersin sonra evdekilere dersin böyle böyle... Çünkü yayıncılıkdan bir şey olacağını sanmıyorum çok zor yani öyle dediğiniz gibi olsa ohoo bende yayıncı olurdum okumayıp

Üniversite okumasan da cahil kalma. Kitap oku ve yayıncılık biraz şans işi. Şansın varsa başarılı olabilirsin ama yoksa... Arkadaşın dediği gibi yazılım öğren. Önü açık.

Ailen haklı gibi duruyor. Her yayıncı olan başarılı olamıyor. Ama illa ailemi ikna edicem diyorsan önce onlarabu işte başarılı olduğunu göstermen gerek.

yayıncı olayını hobi olarak düşün anca zamanla herkes izlenmiyor kitle toplama olayı zamanla olmuyor sadece yayıncılık yaparak geçinemezsin yazılım zor biraz ama bence yapabilirsin zaten fark etmişsindir çoğu yayıncının başka işleride var mesela textil gibi

Geri