Neler Yeni

ailemi nereye şikayet edebilirim?

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
okr
annemle sırf spora gidiyorum diye ve fazla yemek yiyorum diye tartışıyoruz artık spor yapasımda gelmiyor. evde çoğu işi de ben üstleniyorum. artık çıldırmak üzereyim. annem olarak saymıyorum o kadını. aklı başına gelmesi için ne yapabilirim? o senin annen falan demeyin kalbinizi kırarım.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
okr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada ilk başta ekleyeyim kalbim kırılacak dahi olsa o senin annen. Tüm hayatınızı spor ve yemek üzerine inşa ettiyseniz ailenizin tepki göstermesi gayet normal. Biraz daha tatlı dil ile çözebilirsiniz diye düşünüyorum.
tatlı dille konuşsam o konuşmuyor, apt.l, gerizek.lı gibi kelimelerin bir çoğunu kullanıyor. hayatım spor üzerine inşa değil konuda belirttim bunu zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne gibi şikayetlik durumu var bu olayın? Paranı kazan ayrı eve çık reşit olduğunda.
allah aşkına elimde olsa yapmayacak mıyım dostum.

Phanzox

80+ Silver
tatlı dille konuşsam o konuşmuyor, apt.l, gerizek.lı gibi kelimelerin bir çoğunu kullanıyor. hayatım spor üzerine inşa değil konuda belirttim bunu zaten.

allah aşkına elimde olsa yapmayacak mıyım dostum.
Bir kaç ay sonra bu olay aklına bile gelmicek buna mı dertlendim diceksin takma kafana.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Mehmet
Şikayet durumunu bilemem, çok bir şey çıkmaz gibi. Eğer fiziksel mental olarak fazla yük altında kalıyorsan yurda geçmeyi düşünebilirsin, koşulları vs bilmiyorum ama kesinlikle cemaat yurtlarından vs uzak dur hayatını karartırlar.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
okr

mkeskin0

80+
Yani gerçekten bizzat yaşadığın durumun nasıl olduğunu bilmediğim için net bir yorum yapamıyorum ne desem yanlış olur. Ben aile ile zıtlaşmaya biraz karşıyım gene burada siz devredesiniz huyuna gitmeniz lazım, ikna etmeniz lazım belli ki annenizin sert bir dili var bu konuyla ilgili onunla tartışmadan konuşabilirsiniz. Kaç yaşındasınız?

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
okr
Yani gerçekten bizzat yaşadığın durumun nasıl olduğunu bilmediğim için net bir yorum yapamıyorum ne desem yanlış olur. Ben aile ile zıtlaşmaya biraz karşıyım gene burada siz devredesiniz huyuna gitmeniz lazım, ikna etmeniz lazım belli ki annenizin sert bir dili var bu konuyla ilgili onunla tartışmadan konuşabilirsiniz. Kaç yaşındasınız?
16

Şikayet durumunu bilemem, çok bir şey çıkmaz gibi. Eğer fiziksel mental olarak fazla yük altında kalıyorsan yurda geçmeyi düşünebilirsin, koşulları vs bilmiyorum ama kesinlikle cemaat yurtlarından vs uzak dur hayatını karartırlar.
yurtta kalırsam bir çok şeyim kısıtlanır gibi düşünüyorum.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,003
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
annemle sırf spora gidiyorum diye ve fazla yemek yiyorum diye tartışıyoruz artık spor yapasımda gelmiyor. evde çoğu işi de ben üstleniyorum. artık çıldırmak üzereyim. annem olarak saymıyorum o kadını. aklı başına gelmesi için ne yapabilirim? o senin annen falan demeyin kalbinizi kırarım.
Edemezsin polis vs karışmıyor siddet harici 2 yil daha dişinizi sıkmak en mantıklısı sonra uzak üni ayağına uzayip farkli bi ile telefonlarini vs engelleyip kendi hayatinizi kurarsiniz

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
okr
Top Bottom