Neler Yeni

Ailemin bir ayakkabıya 300 den fazla verilmemesi kararını nasıl kırarım?

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Arkadaşlar haziranda çalışıp kendime sneakerstr den "why not zero dust" Modeli ayakkanı alıcam fakat 300 tlden fazla ayakkabıua paramı verilir diyolar ben 4 yıl giyicem diyorum anlamıyolar nasıl aldıtmayı sağlıcam kendim çalışıp alıcam üstelik
Haklılar, Türkiye' de 1000₺ olan new balance ayakkabılar yurtdışında pazar malı gibi 30$, 100$

Bu yüzden o kadar para verilmez.

Mesela New Balance 300₺ bulursan al çünkü hem güzel hem sağlam ama fazlasını verme.

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
Haklılar

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar ülkemizde ayakkabı bile lüks oldu bilmem fark ediyor musunuz? 1400TL vermek saçmalık.

Ayak numaran daha büyümeyecek dahi olsa 600TL'den fazlası boştur bana göre.

Hele çocuksan 300 350 gayet iyi bir sınır.
Dediklerine katılıyorum. Mesela zengindir ya da ekonomik durumu iyidir, o onun ailesinin tercihidir. Ama gidip de ailesinin durumu kötüyken gidip bilmem kaç liralık ayakkabı almayı doğru bulmuyorum her ne kadar kendi parası olsa dâhi.

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Arkadaşlar haziranda çalışıp kendime sneakerstr den "why not zero dust" Modeli ayakkanı alıcam fakat 300 tlden fazla ayakkabıua paramı verilir diyolar ben 4 yıl giyicem diyorum anlamıyolar nasıl aldıtmayı sağlıcam kendim çalışıp alıcam üstelik
kendim bir ayakkabıya 300 den fazla vermem mesela çünkü 2 seneye giymem.
ama babam mesela daha geçenlerde adidas terrex ayakkabı aldı, 800tl verdi ancak en az 5 sene giyiyor.
300tl lik ayakkabının uzun süreli olmadığını izah etmeye çalış.

T O B İ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
Babasının jettasını kaçıran çocukla beraber
İsim
Mert
Ya bence paran varsa al sonuçta basketbol ayakkabısı ben veririm ama PARAM VARSA.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya bence paran varsa al sonuçta basketbol ayakkabısı ben veririm ama PARAM VARSA.
Baktım da why not o kadar hak etmiyor ama diğer ayakkabılara verilebilir.

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Kanka zaten kendim çalışıp alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen kanka alakası yok ekran kartsızda çalışıyo pc 2200g falan alırsan ama ayakkabısız yürüyemezsin
Asıl anlatmak istediğimiz bir ayakkabı ya en fazla 600 TL verilir ama para senin paran istediğini alırsın.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Oyun oynayan insanların yuvası mı? Galiba yanlış foruma geldiniz. Forumun ismine bakın. ''Donanım Arşivi'' İstersen sana örnek vereyim.

Edit yapan üyeler: @Gizemss @Doğukan Fidan @alpolojix / Leroxy

Yazılımcılık yapan üyeler: @Muammer Beytekin

İnternetle ilgilenen üyeler: @alpolojix / Leroxy

Virüslerle uğraşan üyeler: @Treyarch

Anakartla uğraşan üyeler: @crazyreign

Ekran kartı, İşlemci,Ram,SSD gibi bir çok Parça ile uğraşan üyeler: @epica59 @cfranko @keremcnsz24

Forumda ekipmanlarla uğraşan üyeler: @zbabomen @Tost Kayaoğlu @epica59 @Nightmare837

Forumumuzda Asansörcü bile var :D : @Asansörcü

Daha sayayım mı?
Yazılımcılık yapmıyor düzeltmiş olayım Yazılım mühendisi olacağım yani umarım mezun olabilirsem :D. Ayrıca burası sadece oyun oynayan insanların da olduğu bir yer, değil ben burada torosa uçak motoru takacak kapasitesi olan insanlar tanıyorum.

cemis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ali dayı
Ailen doğru karar vermiş halen 150-200 tl ye kaliteli bir ayakkabı alınabiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom