Rennes
80+ Gold
Dahası
Bir ayakkabıya hayatında en fazla 250 TL vermiş ve genelde 150 TL veren ben olur gibi
2019 Kasımda 300'e bir Nike aldım böyle beyaz. Hala giyiyorum. O numaranın büyüdüğü sıralar harbi çok masraf oluyor ama sonradan ayak büyümeyi durdurunca biraz daha rahatlıyorsun. Aldım hala kullanıyorum.Bir ayakkabıya hayatında en fazla 250 TL vermiş ve genelde 150 TL veren ben olur gibi
Ben İstanbul'dayım.2019 Kasımda 300'e bir Nike aldım böyle beyaz. Hala giyiyorum. O numaranın büyüdüğü sıralar harbi çok masraf oluyor ama sonradan ayak büyümeyi durdurunca biraz daha rahatlıyorsun. Aldım hala kullanıyorum.
Not: Ucuza Hawli ayakkabı lazımsa Nike Factory Store'lar var Novada Sökede İzmir Optimumda falan. Oralarda çok daha ucuza bulunabiliyor.
2019 Temmuzda 420TL Mi ne olan yarı bot yarı spor ayakkabıyı oradan 160'a almıştım. Hala giyiyorum.
Bu tür indirimleri outlet ürünleri takip edince güzel şeyler alınabiliyor.
ona dua et benim giydiğim max ayakkabı 150 tlArkadaşlar haziranda çalışıp kendime sneakerstr den "why not zero dust" Modeli ayakkanı alıcam fakat 300 tlden fazla ayakkabıua paramı verilir diyolar ben 4 yıl giyicem diyorum anlamıyolar nasıl aldıtmayı sağlıcam kendim çalışıp alıcam üstelik
İstanbul'da da birçok mağaza var.Ben İstanbul'dayım.