Neler Yeni

Ailemin bir ayakkabıya 300 den fazla verilmemesi kararını nasıl kırarım?

yunusnrmn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Yunus Emre Narman
Arkadaşlar haziranda çalışıp kendime sneakerstr den "why not zero dust" Modeli ayakkanı alıcam fakat 300 tlden fazla ayakkabıua paramı verilir diyolar ben 4 yıl giyicem diyorum anlamıyolar nasıl aldıtmayı sağlıcam kendim çalışıp alıcam üstelik
Durumunuz yoksa bir şey diyemem ama oldugu halde almıyorlarsa yavaşça arttırarak dene 400 e al sonra öyle git işte :D
Ayakkabı bende çok severim koleksiyonum var ayakkabı bir hastalıktır adamın üstüne gitmeyin lütfen...

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hocam saydıklarınız ve sayacaklarınız forumun %5 i belki eder belki etmez. Geri kalanlar arkadaşın dediği gibi. İsmi Donanım Arşivi olabilir fakat forumda bu işi profosyonel yapan kişi sayısı çok az. Forum genel olarak oyun oynayan %85 -18 %15 +18 kitleyle dolu.
Kalanları saysam 5000 karakter uyarısı verirdi muhtemelen. Evet forumda oyun oynayan kesim %85 ama bu foruma oyun oynamak için değil yardım etmek için geliyorlar.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Gereksiz, indirimde nike sb check tarzı ayaklabılar görürsem veya vans, Lumberjack tarzı ayaklabılar giyerim genellikle bi ayakkabıya 300den fazla vermek kesinlikle saçma benim için sonuç olarak ekonominin durumu belli bi ekran kartını 400 500 e getirmek için çırpınıyoruz

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
Kalanları saysam 5000 karakter uyarısı verirdi muhtemelen. Evet forumda oyun oynayan kesim %85 ama bu foruma oyun oynamak için değil yardım etmek için geliyorlar.
Sadece ekran kartını her şeyin anahtarı gibi savunduğun için dedim. Yani forumda 3090 ya da 2080 kullansa çok fark etmeyecek kişiler %95'ten fazladır. Buradaki kıyas ayakkabı ile mantıklı.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Evet say lütfen. Online sayısına göre bir oran yapalım. Bu mantıkla DonanımHaber veya Turkmmo forumları ilah olmalı, her çeşit işi yapan var. Burada ekran kartıyla mining dışında yani gerçekten profesyonel iş yapan kimler var? Mesela saydıkların ekran kartı ile neler yapıyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

3d modellemeli oyun kodlayan var mı aramızda? Al kur sat dışında iş yapan? İleri düzey dizayn; mimarlık gibi sektörlerde ekran kartını sonuna kadar kullanıp onsuz hayatta olmaz diyen? Eminim çoğu ekran kartını son seviyede bile kullanmıyordur. 5 binde 50 yüksek bir oran değil.
Evet var. Forumda oyun yapanda var 3d modelleme yapanda var mimarlık yapan var mı bilmiyorum ama saydıklarınızın çoğu bu forumda var. Ben size herkes ekran kartını doğru düzgün kullanıyor demedim. Siz foruma oyun oynayan insanlar var sadece demişsiniz bende ona tepki gösterdim.

Xsamew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Furkan
Eğer asgari ücret ile çalışıyorsa veya 4 bin ile çalışıyorsa yine yetersiz kalıyor ve saygısızlık etmiş olursun ayıptır söylemesi eve 7 bin giriyor ben daha 200 tl üstü ayakabı giymedim çünkü geçim zor

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Her şeyin anahtarı gibi savunmadım. Ekran kartıyla aklınıza gelebilecek her şeyi yapabileceiğimizi savundum. Bu forumda herkes ekran kartıyla istediği şeyi yapıyor da demedim. Yapabilirler dedim.
Sadece ekran kartını her şeyin anahtarı gibi savunduğun için dedim. Yani forumda 3090 ya da 2080 kullansa çok fark etmeyecek kişiler %95'ten fazladır. Buradaki kıyas ayakkabı ile mantıklı.

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
Her şeyin anahtarı gibi savunmadım. Ekran kartıyla aklınıza gelebilecek her şeyi yapabileceiğimizi savundum. Bu forumda herkes ekran kartıyla istediği şeyi yapıyor da demedim. Yapabilirler dedim.
Konu israf değil mi? Ayakkabı mı daha değerlidir ekran kartı mı değil. Yani adam diyor ki siz 6 bin lirayı ekran kartına veriyorsunuz ki 3 bine de var, ben 1400 TL ayakkabıya versem niye eleştiriliyorum? 300 liraya mahkum muyum? Gibi düşünebiliriz.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Konu israf değil mi? Ayakkabı mı daha değerlidir ekran kartı mı değil. Yani adam diyor ki siz 6 bin lirayı ekran kartına veriyorsunuz ki 3 bine de var, ben 1400 TL ayakkabıya versem niye eleştiriliyorum? 300 liraya mahkum muyum? Gibi düşünebiliriz.
Biz mahkumsun dedik mi? Hem eleştri bu forumda serbest. İsteyen istediğini alsın ben sadece fikrimi söyledim. Konu da israf değil. Bir de 6000 bin lira karta veriyorsunuz 3000'e de var demişsin 3000'e bana bu piyasada çoğu oyunu oynatacak bir ekran kartı bul. Biz mal insanlar değiliz. 6000 lirakıl kartla 3000 liralık kartın performansı aynı mı?

Xsamew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Furkan
Ya kardeşim adamın parası varki alıyor isterse 3090ti alsın ama şimdi aileye 4 bin geliyor adam 1400tl ayakabı veriyor yazıktır

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Senin paran istediğini alırsan karışamazlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,318
Üyeler
161,837
Son üye
utku3520
Top Bottom