Neler Yeni

Ailemin bir ayakkabıya 300 den fazla verilmemesi kararını nasıl kırarım?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yok arkadaş ayakkabı olunca yürüyemiyor ama ekran kartsız PC çalıştırıyor, benzetmeye bak ya. Sanki 300 liralık ayakkabı alınca yürüme yetisini kaybediyor öyle bir demiş ki.
Sen bu arkadaşa fazla tilt oldun herhalde :D
Boşver değmez. O yine bildiğini okuyacak.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Adamın maaşının 4'te 1'inin parasına ayakkabı alacak. Dedim ya, ister çalış ister parçala kendini, öyle bir aile buna göz yummaz.

Yok arkadaş ayakkabı olunca yürüyemiyor ama ekran kartsız PC çalıştırıyor, benzetmeye bak ya. Sanki 300 liralık ayakkabı alınca yürüme yetisini kaybediyor öyle bir demiş ki.
Hacı biz bize göre doğru olanı beyan ettik gerisi kendi bileceği iş şu durumda ben olsam maaşımdan maks 800 lira alıp gerisini verirdim aileme

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Sen bu arkadaşa fazla tilt oldun herhalde :D
Boşver değmez. O yine bildiğini okuyacak.
Gerçekten sinirim bozuldu, açıklanamaz derecede. Anladığın için teşekkür ederim.

Ya abi diyeceğim o ki, inşallah hak yerini bulur. Beddua etmek istemiyorum şurada gece gece ama Rabbimin gönlüne hoş gitmez abi ya bir ayakkabıya o kadar para vermek, takdir Allah'ın. Ama umarım dediklerimi cidden okur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hacı biz bize göre doğru olanı beyan ettik gerisi kendi bileceği iş şu durumda ben olsam maaşımdan maks 800 lira alıp gerisini verirdim aileme
Doğru diyon valla. Dedim ya takdir Allah'ın bu saatten sonra. Biz dediğin gibi fikrimizce doğru olanı dedik, bundan sonrasına müdahil olamayız.

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
Arkadaşlar haziranda çalışıp kendime sneakerstr den "why not zero dust" Modeli ayakkanı alıcam fakat 300 tlden fazla ayakkabıua paramı verilir diyolar ben 4 yıl giyicem diyorum anlamıyolar nasıl aldıtmayı sağlıcam kendim çalışıp alıcam üstelik
Artık ayakkabıların uzun ömürlü üretilmediğini görüyorum o yüzden fazla para vermemeni öneriyorum. Üstüne koymayı düşündüğün parayı daha farklı şeyler için kullanabilirsin bence. Ben daha önceleri Adidas Porsche Design ayakkabı almıştım, emin ol hayatımda giydiğim en kısa ömürlü ayakkabı oldu. O günden beri bir ayakkabıya 350 den fazla vermiyorum.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Benim fikrimdir bir ayakkabıya altı üstü kumaş ve plastik parşasına en fazla 300tl veririm ama ekran kartına 10bin tl verirmisin deseler evet derim :) birazda kişiye göre değişiyor.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,738
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
300 TL bir ayakkabıya çok diyeceğim ama 400 TL mousea da çok demiyorum.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Normalde ayakkabı almasını savunmuyorum ama ekran kartı fetişini salalım, altı üstü oyun oynayan insanların yuvası burası.
Oyun oynayan insanların yuvası mı? Galiba yanlış foruma geldiniz. Forumun ismine bakın. ''Donanım Arşivi'' İstersen sana örnek vereyim.

Edit yapan üyeler: @Gizemss @Doğukan Fidan @alpolojix / Leroxy

Yazılımcılık yapan üyeler: @Muammer Beytekin

İnternetle ilgilenen üyeler: @alpolojix / Leroxy

Virüslerle uğraşan üyeler: @Treyarch

Anakartla uğraşan üyeler: @crazyreign

Ekran kartı, İşlemci,Ram,SSD gibi bir çok Parça ile uğraşan üyeler: @epica59 @cfranko @keremcnsz24

Forumda ekipmanlarla uğraşan üyeler: @zbabomen @Tost Kayaoğlu @epica59 @Nightmare837

Forumumuzda Asansörcü bile var :D : @Asansörcü

Daha sayayım mı?

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
Oyun oynayan insanların yuvası mı? Galiba yanlış foruma geldiniz. Forumun ismine bakın. ''Donanım Arşivi'' İstersen sana örnek vereyim.

Ekran kartı, İşlemci,Ram,SSD gibi bir çok Parça ile uğraşan üyeler: @epica59 @cfranko @keremcnsz24

Forumda ekipmanlarla uğraşan üyeler: @zbabomen @Tost Kayaoğlu @epica59 @Nightmare837

Daha sayayım mı?
Evet say lütfen. Online sayısına göre bir oran yapalım. Bu mantıkla DonanımHaber veya Turkmmo forumları ilah olmalı, her çeşit işi yapan var. Burada ekran kartıyla mining dışında yani gerçekten profesyonel iş yapan kimler var? Mesela saydıkların ekran kartı ile neler yapıyor?

3d modellemeli oyun kodlayan var mı aramızda? Al kur sat dışında iş yapan? İleri düzey dizayn; mimarlık gibi sektörlerde ekran kartını sonuna kadar kullanıp onsuz hayatta olmaz diyen? Eminim çoğu ekran kartını son seviyede bile kullanmıyordur. 5 binde 50 yüksek bir oran değil.

Satashke

80+ Bronze

Daha sayayım mı?
Hocam saydıklarınız ve sayacaklarınız forumun %5 i belki eder belki etmez. Geri kalanlar arkadaşın dediği gibi. İsmi Donanım Arşivi olabilir fakat forumda bu işi profosyonel yapan kişi sayısı çok az. Forum genel olarak oyun oynayan %85 -18 %15 +18 kitleyle dolu.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Evet say lütfen. Online sayısına göre bir oran yapalım. Bu mantıkla DonanımHaber veya Turkmmo forumları ilah olmalı, her çeşit işi yapan var. Burada ekran kartıyla mining dışında yani gerçekten profesyonel iş yapan kimler var? Mesela saydıkların ekran kartı ile neler yapıyor?

3d modellemeli oyun kodlayan var mı aramızda? Al kur sat dışında iş yapan? İleri düzey dizayn; mimarlık gibi sektörlerde ekran kartını sonuna kadar kullanıp onsuz hayatta olmaz diyen? Eminim çoğu ekran kartını son seviyede bile kullanmıyordur. 5 binde 50 yüksek bir oran değil.
Aklının olduğundan şüpheleniyorum

samet4747

80+ Platinum
Ben ayakkabıya o parayı versem, giymem.

Ulan konunun başında ayakkabı ile ilgili yorumumu yazıyorum, sonuna bakıyorum millettin birbirine küfür etmediği kalıyor..

Satashke

80+ Bronze
Arkadaşlar haziranda çalışıp kendime sneakerstr den "why not zero dust" Modeli ayakkanı alıcam fakat 300 tlden fazla ayakkabıua paramı verilir diyolar ben 4 yıl giyicem diyorum anlamıyolar nasıl aldıtmayı sağlıcam kendim çalışıp alıcam üstelik
Dostum 4 yıl giyeceğinin garantisi yok bu 1
Kendin çalışıp ailenden hala izin almana anlam veremedim.
300 TL bir ayakkabı için yüksek bir fiyat değil. Orta bir fiyat. 140 150 TL ye aldığım ayakkabıların çoğundan hiç memnun olmayıp bıraktım. Bu hem kişisel deneyim hem de gözlem farkı. Fakat Türk aileleri bu duruma pek sıcak yaklaşmaz. Kendin kazanıyorsan kendin al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,295
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom