Neler Yeni

Ailemin bir ayakkabıya 300 den fazla verilmemesi kararını nasıl kırarım?

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Şimdiye kadar 170 verdim en fazla 9ay-1 yıl kullanıp atıyorum daha iyi hem değişiklik oluyor :D
Bu arada ekran kartı ile kıyaslamanız çok saçma tabi günün 16 saati ayakkabı giymiyorsaniz

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Kanka zaten kendim çalışıp alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen kanka alakası yok ekran kartsızda çalışıyo pc 2200g falan alırsan ama ayakkabısız yürüyemezsin
Şimdi neler neler denir de forum kuralları kısıtlıyor biliyor musun?

Kendim de çalışıp aynı şekilde Kyrie 4 '' Equality '' aldım. Zamanında 500TL iken.

Ama senin yaptığını milyoner değilse ister çalış ister kendini yırt, "kendi paran" diye karışmayacak bir aile yok kardeşim. Bir aile, özellikle de bir baba; o paranın nasıl kazanıldığını, kimlerin o kadar parayı elde etmek için neler yaptığını emin ol senden iyi bilir. 15 yaşındayım, bi yaz sadece şehrimdeki organize sanayi bölgesini gördüm ve orada çalıştım. Karşıma her türlü insan çıktı ve ben bile bu yaşımda bundan içim sızlayarak ibret aldım. Bir de babanı düşün, o kadar parayı bir çift ayakkabıya vereceğini aklı almaz.

Ha senin tavrından ben anladım zaten dediklerim hiçbir şey ifade etmeyecek ama bir gün döner de bakarsın belki.

Ayrıca tekrar söylüyorum yaptığın örneklendirmeyi 10 yaşında çocuk anca yapar. Hiçbi dediğimi önemsemeyeceksen de bunu önemse, mantığını kullan.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,540
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Arkadaşlar haziranda çalışıp kendime sneakerstr den "why not zero dust" Modeli ayakkanı alıcam fakat 300 tlden fazla ayakkabıua paramı verilir diyolar ben 4 yıl giyicem diyorum anlamıyolar nasıl aldıtmayı sağlıcam kendim çalışıp alıcam üstelik
Ayakkabı ne kadar.
Ben max 350 küsür liralık ayakkabı giydim max 3 ay giyebildim attım.
Kinetix aldım kafa rahat 60TL 4-5 aydır giyiyorum :D

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Konuyu biraz erken açmışsınız gibi. Anladığım kadarıyla elinizde sermaye yok ve çalışmaya başlayınca alacağım diyorsunuz. Maaşınızı alınca, kararınızı tekrar gözden geçireceğini düşünüyorum, sabırlı olun.

Ayrıca ekran kartı ile ayakkabıyı karşılaştırmanız bana saçma geldi. Ekran kartı 2. el olarak satılabilir. Ayakkabı satılmaz, satılsa bile muhtemelen ölü fiyatına gider. (Yaklaşık 1 sene giyilmiş bir ayakkabıdan bahsediyorum.)

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben bir ayakkabının 1400 tl olmasına şaşırdım max 200-300 tl olur diyordum

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Okullar açıkken zengin bir arkadaşım almanyadan 1000 euro ayakkabı almıştı diğerleri zengin derdi ben ve bir kaç aga:
Salağa bak ben 1000 euroya 60-70 tane ayakkabı alırım beyin yok la bunda. diyordum.

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Arkadaşın dediği ayakkabı jordan serisi 1400 tl olması normal kendi alması da normal ama ben ikna edemezdim 1400tl ye o bütçedeki hiçbir aile ikna olmaz

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kankacım kendim kazanıcam paramı aileme para harcatmıcam o yüzden
Tabii senin kararın fakat yapacağın şey aileni üzmekten ve sevgilerini azaltmaktan başka bir şey yapmaz dostum. Fazla bencilce kim ne derse desin istediğin kadar çalış farketmez.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kanka ben mesela kendime alıcam 4 yıl giyicem parasını karşılıycak 300 TL veriyorum 1 yıla patlıyor

Kanka ayda 4k kazanıyor ailem kendimde 2500 e çalışıcam 1000 tlsi cebimden çıkıcak mesela
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartına veriyosunuz 6bin TL
JSHAFDUIASDHFIOUASDFHIA. Ekran kartı ile ayakkabı aynı mı? Ayakkabı ile yürürsün koşarsın zıplarsın. Ekran kartı ile hayal edemeyeceğin kadar çok şey yaparsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom