Ryzhem
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Çok garip bi insansınHayır abi sen ekran kartını sebiyosun ben bunu
Çok garip bi insansınHayır abi sen ekran kartını sebiyosun ben bunu
Kankacım kendim kazanıcam paramı aileme para harcatmıcam o yüzdenTürkiye şartlarında ailene bunu yapman saygısızca ve bencilce.
Şimdi neler neler denir de forum kuralları kısıtlıyor biliyor musun?Kanka zaten kendim çalışıp alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen kanka alakası yok ekran kartsızda çalışıyo pc 2200g falan alırsan ama ayakkabısız yürüyemezsin
Ayakkabı ne kadar.Arkadaşlar haziranda çalışıp kendime sneakerstr den "why not zero dust" Modeli ayakkanı alıcam fakat 300 tlden fazla ayakkabıua paramı verilir diyolar ben 4 yıl giyicem diyorum anlamıyolar nasıl aldıtmayı sağlıcam kendim çalışıp alıcam üstelik
Gel de anlat aga, Allah aşkına anlatalım ya, bir deneyelim en azından.Türkiye şartlarında ailene bunu yapman saygısızca ve bencilce.
Ben 1-2 sene önce 110 TL ye ayakkabı aldım.300 TL veriyorum 1 yıla patlıyor
Tabii senin kararın fakat yapacağın şey aileni üzmekten ve sevgilerini azaltmaktan başka bir şey yapmaz dostum. Fazla bencilce kim ne derse desin istediğin kadar çalış farketmez.Kankacım kendim kazanıcam paramı aileme para harcatmıcam o yüzden
JSHAFDUIASDHFIOUASDFHIA. Ekran kartı ile ayakkabı aynı mı? Ayakkabı ile yürürsün koşarsın zıplarsın. Ekran kartı ile hayal edemeyeceğin kadar çok şey yaparsın.Kanka ben mesela kendime alıcam 4 yıl giyicem parasını karşılıycak 300 TL veriyorum 1 yıla patlıyor
Kanka ayda 4k kazanıyor ailem kendimde 2500 e çalışıcam 1000 tlsi cebimden çıkıcak mesela
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartına veriyosunuz 6bin TL