Neler Yeni

Ailemizden izin alarak okuldan gitmek disiplin suçu mu?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin
Merhaba arkadaşlar 11.sınıfım hayatım boyunca ilk kez 17.03.2022 tarihinde 4.derste (toplam 8 ders) sınıfta 12 kişi (sınıf toplam 35 kişi) filan kaldı. Bizde 4.dersin sonunda kalan arkadaşlar okuldan gittik. Bugün müdür yardımcısı savunma getirdi tüm sınıfa. Hepimiz doldurduk. Bende savunma olarak sınıfta az kişi kaldığı için ailemden izin alarak 18.03.2022 tarihinde olacak fizik sınavı için okuldan ayrıldım ve eve gittim yazdım. Bu disiplin suçuna girer mi?

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Eğer iyi bir öğrenci isen bir şey olacağını düşünmüyorum ama en iyisi beklemek

Efem1905

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar 11.sınıfım hayatım boyunca ilk kez 17.03.2022 tarihinde 4.derste (toplam 8 ders) sınıfta 12 kişi (sınıf toplam 35 kişi) filan kaldı. Bizde 4.dersin sonunda kalan arkadaşlar okuldan gittik. Bugün müdür yardımcısı savunma getirdi tüm sınıfa. Hepimiz doldurduk. Bende savunma olarak sınıfta az kişi kaldığı için ailemden izin alarak 18.03.2022 tarihinde olacak fizik sınavı için okuldan ayrıldım ve eve gittim yazdım. Bu disiplin suçuna girer mi?
Bişey olmaz sanmıyorum disiplindeki hocalara kalmış .

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Okuldasın. Ailenden izin alman anlam ifade etmiyor. Müdür yard. ile konuşman gerekirdi.

Kolestrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Mert
Geçmiş olsun kanka yedin disiplini bende lisedeyken aynı mevzudan yedim disiplin ve aile falan dinlemiyorlar hiç direkt kınama olarak işleniyor siciline

Alfha13

80+ Silver
Gerçekten izin alsaydın sorun olmazdı ama bu okuldan kaçmaya giriyor. Disiplin veya farklı bir cezası olacaktır.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,357
İsim
Hacı
Hiçbir şey olmaz. Lisede müdüre selam verip kaçardık 🤣🤣

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin
müdürden izin almanız gerekirdi sonuçta orası bir okul ama disiplinlik bir suç olduğunu sanmıyorum.
Eğer iyi bir öğrenci isen bir şey olacağını düşünmüyorum ama en iyisi beklemek
Okuldan kaçmaya girebilir ama bu yaptığınız. Belki bu sıkıntı olur.
Bişey olmaz sanmıyorum disiplindeki hocalara kalmış .
Okuldasın. Ailenden izin alman anlam ifade etmiyor. Müdür yard. ile konuşman gerekirdi.
Geçmiş olsun kanka yedin disiplini bende lisedeyken aynı mevzudan yedim disiplin ve aile falan dinlemiyorlar hiç direkt kınama olarak işleniyor siciline
Gerçekten izin alsaydın sorun olmazdı ama bu okuldan kaçmaya giriyor. Disiplin veya farklı bir cezası olacaktır.
Peki ailem gidip okula o gün için izin yazdırabilir mi? 5 iş günü içinde özürsüz izni özürlü olarak değiştirebiliyormuş. Öğretmenler tarafından sevilen bir sınıfız, kişisel olarak da seviliyorum. Bir tane savunma yazdım yukarıda açıklamaya yazdığımı. Bundan önce 31 Aralıkta ve geçen dönem 2.yazılı fizik için kaçanlar oldu onlara bir şey demediler biz sırayla kaçınca mı suç oldu... Yönetmelikte böyle bir şey olduğunu da bilmiyordum.

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Peki ailem gidip okula o gün için izin yazdırabilir mi? 5 iş günü içinde özürsüz izni özürlü olarak değiştirebiliyormuş. Öğretmenler tarafından sevilen bir sınıfız, kişisel olarak da seviliyorum. Bir tane savunma yazdım yukarıda açıklamaya yazdığımı. Bundan önce 31 Aralıkta ve geçen dönem 2.yazılı fizik için kaçanlar oldu onlara bir şey demediler biz sırayla kaçınca mı suç oldu... Yönetmelikte böyle bir şey olduğunu da bilmiyordum.
Ailen araya girsin eğer seviliyorsan affederler dert etme.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
Normalde ders saatleri içinde okuldan kaçmak disiplin suçu. Ya sabahtan gelmeyin ya da öğle arası kaçın derdi bizim müdür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,807
Üyeler
160,890
Son üye
Onur. K
Top Bottom