Neler Yeni

Ailemizden izin alarak okuldan gitmek disiplin suçu mu?

Marcisco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ulaşcan Arslan
Merhaba arkadaşlar 11.sınıfım hayatım boyunca ilk kez 17.03.2022 tarihinde 4.derste (toplam 8 ders) sınıfta 12 kişi (sınıf toplam 35 kişi) filan kaldı. Bizde 4.dersin sonunda kalan arkadaşlar okuldan gittik. Bugün müdür yardımcısı savunma getirdi tüm sınıfa. Hepimiz doldurduk. Bende savunma olarak sınıfta az kişi kaldığı için ailemden izin alarak 18.03.2022 tarihinde olacak fizik sınavı için okuldan ayrıldım ve eve gittim yazdım. Bu disiplin suçuna girer mi?
Dostum ailenden o tarihte bilgisi olduğuna dair imzalı kağıt alıp müdürüne götür. Bu Veli iznidir. Ha sınava girmemişsin onu bilemem büyük ihtimalle sınava girmediğiniz için savunma istiyor olabilir. Onun haricinde veli izni ile olayı çözebilirsin müdürün kel ve kıl değilse. disiplinlik olsan da bir şey olmaz en fazla uyarı alırsın.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin
Dostum ailenden o tarihte bilgisi olduğuna dair imzalı kağıt alıp müdürüne götür. Bu Veli iznidir. Ha sınava girmemişsin onu bilemem büyük ihtimalle sınava girmediğiniz için savunma istiyor olabilir. Onun haricinde veli izni ile olayı çözebilirsin müdürün kel ve kıl değilse. disiplinlik olsan da bir şey olmaz en fazla uyarı alırsın.
Yok sınava girdim hocam. Annemle konuşayım o zaman izin doldursun.

Marcisco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ulaşcan Arslan
Gerçi savunma doldurmuşsun da bir şey olmaz sen en azından dene.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla bizim zamanımızda bir şey demiyorlardı öyle disiplin falan filan uğraşmıyorlardı. Belki sizi korkutmuş olabilir birdaha böyle bişey yapmayın diye. Müdürünün kel olma ihtimali yüksek.

Kolestrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Mert
ne ciddiyetinden bahsediyon ben 3 defa kağıt inzaladım disiplin suçu işlenmedi. disiplin suçu işlenmesi için hocaların toplanıp seni de çağırıp karar alması lazım bu uğraştıran bir şey ve öğrencilerin dosyasını kirletmek istemiyorlar hocalar yani basit bir olay bu.
yangın merdivenini izinsiz açıp kullandım / kağıt imzalatıldı.
sınıf desteri kayboldu/ ciddi suçtur savunma alındı ama bir şey yapılmadı
konferans salonu 1. kattaydı bende pencereden içeri daldım yine disiplin diye tutturdular kağıt imzalayıp çıktım. işlenmedi
bir olay daha olmuştu yine imza attım işlemediler.
Dostum öncelikle işlemediğini kim söyledi sana Kendi gözlerinle kontrol ettin mi sicilini , ikincisi dediklerinde az buçuk doğruluk varsa Rezalet bir okulda okuduğunu tahmin ediyorum yaptığın hareketlerden de yola çıkarsak başarı seviyesi yüksek bir okulda değilsin , Ortalamanın üstü her okulda bu tip hatalar cezasız bırakılmaz elbet yersin o disiplini okuldaki asayişin sağlanması için disiplin şart

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Bunlar nasil okul aga bizde 29ekime gelmeyenlere tutanak tuttular 2dk siir okuyup gonderiyolar bi de, bilerek gitmediğimi, verilecek cezayi kabul etmedigimi yazdim verdim bisey de olmadi gerci 😝

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
Merhaba arkadaşlar 11.sınıfım hayatım boyunca ilk kez 17.03.2022 tarihinde 4.derste (toplam 8 ders) sınıfta 12 kişi (sınıf toplam 35 kişi) filan kaldı. Bizde 4.dersin sonunda kalan arkadaşlar okuldan gittik. Bugün müdür yardımcısı savunma getirdi tüm sınıfa. Hepimiz doldurduk. Bende savunma olarak sınıfta az kişi kaldığı için ailemden izin alarak 18.03.2022 tarihinde olacak fizik sınavı için okuldan ayrıldım ve eve gittim yazdım. Bu disiplin suçuna girer mi?
Biz okuldan kaçardık öğle arasında hiçbir sorun olmazdı ama eğer 2. 3.derste kaçarsan hemen farkediliyordu müdür yardımcısı odasına çagrıp bi güzel azarlayıp affediyordu. Cuma günlerine çok dikkat ediyorlardı heleki öğle arası dışarı çıkıp derse girmezsen dahada çok azar işitiyordun ama müdürün kulağına gitmiyordu bu yaşananlar yardımcı hallediyordu. Eğer ailen çağrip gittiğini söylersende kabul etmeyeceklerdir çünkü ailenin bizzat gelip müdür yardımcısının odasindan seni alması gerekiyor.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Valla ben az kaçmadım okuldan. Kaç kere azar yedim müdürden sıkıntı olmuyor genelde.

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Ben ve 3 arkadaşım bir derste hoca varken mescide kaçmıştık :) mesciddeyken bir anda müdür içeri geldi, aldı bizi sınıfa çıkardı aynı savunma vs yazdırdı, disipline vericem diyip sınıftan gitti. Öğleden sonra çağırdı sadece uyardı bence bir şey olmaz, zaten 12 kişi kalmışsınız bir şey demezler bence

Ben ve 3 arkadaşım bir derste hoca varken mescide kaçmıştık :) mesciddeyken bir anda müdür içeri geldi, aldı bizi sınıfa çıkardı aynı savunma vs yazdırdı, disipline vericem diyip sınıftan gitti. Öğleden sonra çağırdı sadece uyardı bence bir şey olmaz, zaten 12 kişi kalmışsınız bir şey demezler bence
Bilemiyorum okuldan okula değişiklik değiştirebilir. Biraz müdürün insiyatifinede bağlı. Gerçi biz okuldan kaçtık sayılır mı bilemiyorum ama

Bilemiyorum okuldan okula değişiklik değiştirebilir. Biraz müdürün insiyatifinede bağlı. Gerçi biz okuldan kaçtık sayılır mı bilemiyorum ama
Gösterilebilir*

Son düzenleme:

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Sonuç olarak devamsızlığnıızdan sayılıyor. Suç oluşturacağını sanmam.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Mudur yardimcisinin yanina gidip aileden izin kagidi istenmeliydi.
Fakat kotu birsey olacagini zannetmiyorum

Top Bottom