Neler Yeni

Ailemizden izin alarak okuldan gitmek disiplin suçu mu?

fatihhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
fat
bir şey olmaz göz korkutmak için yapıyorlar. normalde devamsızlık hakkın var ama toplu kaçış disiplin suçu ,o kadar öğrenciye bir şey yapmazlar merak etme.
not:hastaneye gidip bir ağrı kesici bile yazsaydın hiç bir şey yapamazlardı

Kolestrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert
Peki ailem gidip okula o gün için izin yazdırabilir mi? 5 iş günü içinde özürsüz izni özürlü olarak değiştirebiliyormuş. Öğretmenler tarafından sevilen bir sınıfız, kişisel olarak da seviliyorum. Bir tane savunma yazdım yukarıda açıklamaya yazdığımı. Bundan önce 31 Aralıkta ve geçen dönem 2.yazılı fizik için kaçanlar oldu onlara bir şey demediler biz sırayla kaçınca mı suç oldu... Yönetmelikte böyle bir şey olduğunu da bilmiyordum.
Benim derecem vardı okulda ilk 5 teydim Yinede yazdılar disiplini savunma falan hiç dinlemediler ailem de geldi okula mücadelemizi verdik ama olmadı yani sevilmek ile olmuyor bu işler, Tabikide Sen aileni al götür okula ve elinden geleni yap ama olacağını pek zannetmiyorum

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,941
İsim
Emre Zengin
Normalde ders saatleri içinde okuldan kaçmak disiplin suçu. Ya sabahtan gelmeyin ya da öğle arası kaçın derdi bizim müdür
Bizim okul yıkıldığı için farklı okula geçtik orda da öğlenciyiz teneffüsler 5 dakika dersler 35 dakika yani öyle bir durumumuz yok o gün din sınavı olduğu için gittim, 10 kişi kalınca kalan arkadaşlardan 5'i ile biz ayrıldık okuldan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir şey olmaz göz korkutmak için yapıyorlar. normalde devamsızlık hakkın var ama toplu kaçış disiplin suçu ,o kadar öğrenciye bir şey yapmazlar merak etme.
not:hastaneye gidip bir ağrı kesici bile yazsaydın hiç bir şey yapamazlardı
Resmi olarak sınıf defterine bakıyorlar dimi hocalar yanlışlıkla sınıfta kalan son öğrenciyi yok yazmamışlar (oda gitti evine) gene de toplu kaçış sayılıyor mu?

Kolestrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert
Benim derecem vardı okulda ilk 5 teydim Yinede yazdılar disiplini savunma falan hiç dinlemediler ailem de geldi okula mücadelemizi verdik ama olmadı yani sevilmek ile olmuyor bu işler, Tabikide Sen aileni al götür okula ve elinden geleni yap ama olacağını pek zannetmiyorum
Şöyle de bi yorumları okuyorum Tam olarak olaya vakıf olmayan insanlar olayın ciddiyetini kavramadan bir şey olmaz bir şey olmaz yazmışlar üzüldüm açıkçası bilgisi olmayan insanların fikri var bu konuda

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,941
İsim
Emre Zengin
En son ihtimal bunu denerim hocam.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,941
İsim
Emre Zengin
Tedbiri elden bırakma İtiraz et ve kendini savun ama çoğunlukla yazıyorlar hiç umutlarında olmuyor kaldı ki savunmayı doldurmuşsunuz bile disiplini işleme vermişlerdir
Birkaç arkadaş bir şey dedi savunmak amacıyla hiç dinlemedi müdür yardımcısı siz bu formları her şeyi yazıp doldurun dedi.

fatihhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
fat
Şöyle de bi yorumları okuyorum Tam olarak olaya vakıf olmayan insanlar olayın ciddiyetini kavramadan bir şey olmaz bir şey olmaz yazmışlar üzüldüm açıkçası bilgisi olmayan insanların fikri var bu konuda
ne ciddiyetinden bahsediyon ben 3 defa kağıt inzaladım disiplin suçu işlenmedi. disiplin suçu işlenmesi için hocaların toplanıp seni de çağırıp karar alması lazım bu uğraştıran bir şey ve öğrencilerin dosyasını kirletmek istemiyorlar hocalar yani basit bir olay bu.
yangın merdivenini izinsiz açıp kullandım / kağıt imzalatıldı.
sınıf desteri kayboldu/ ciddi suçtur savunma alındı ama bir şey yapılmadı
konferans salonu 1. kattaydı bende pencereden içeri daldım yine disiplin diye tutturdular kağıt imzalayıp çıktım. işlenmedi
bir olay daha olmuştu yine imza attım işlemediler.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,941
İsim
Emre Zengin
Bu hafta sınav haftası bu ne saçma sapan şeylerle uğraştırıyorlar bizi.

Efem1905

80+ Bronze
Sicile işlemezler gibi kınama alırısın taş çatlasa o da sicile işlense bile sene sonu Öğretmenlerin fikri alınıp siliniyor yani bizde öyle en azından.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,941
İsim
Emre Zengin
Sicile işlemezler gibi kınama alırısın taş çatlasa o da sicile işlense bile sene sonu Öğretmenlerin fikri alınıp siliniyor yani bizde öyle en azından.
9.sınıfta bize de öyle demişlerdi. Öğretmenler toplanıyormuş öğrencinin davranışlarında değişiklik varsa siliyorlarmış.

NespaY

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar 11.sınıfım hayatım boyunca ilk kez 17.03.2022 tarihinde 4.derste (toplam 8 ders) sınıfta 12 kişi (sınıf toplam 35 kişi) filan kaldı. Bizde 4.dersin sonunda kalan arkadaşlar okuldan gittik. Bugün müdür yardımcısı savunma getirdi tüm sınıfa. Hepimiz doldurduk. Bende savunma olarak sınıfta az kişi kaldığı için ailemden izin alarak 18.03.2022 tarihinde olacak fizik sınavı için okuldan ayrıldım ve eve gittim yazdım. Bu disiplin suçuna girer mi?
Yok ya maksimum uyarı verirler takma kafana kısacası bir halt olmaz.

Top Bottom