Sunset'
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 41
- İsim
- Osman Çelik
Annem ile aram bozuk gibi böyle bir şey olamaz bugün spora gideceğimi söyledim bana dersler ne alemde diyor notlarım azda olsa düştü ve demediği kalmadı 2. sınvalarda o notlar yükselmezse yaz boyu bilgisayar yok diyor zaten normalde de oynatmıyor sorun bu bile değil kadına lise tercihi yapacağımız zaman ben meslek lisesine gitmek istiyorum diyince seni imamhatipe veririm görürsün dedi o kadar cok canıma tak ettiki artık bu durum beni çok sinir ediyor zorla anadolu lisesine gittim ve zorlanıyorum hayır anlamıyorum bilgisayar parçalarına ilgim var yetenekliyim elektrikde yetenekliyim fakat zorla anadolu lisesine gönderdi ona kalsa imamhatipte okuyacaktım eniştem kurtardı zar zor şimdi güreşe gidiyorum onada laf ediyor evde durmama imkanım olsa gidecem böyle hayat mı olur isyan etmekte gelmiyor isyan etmekte istemiyorum zaten ülkenin hali ortada birde aile baskısı giriyor sadece annemde yapmıyor bu baskıyı ananemde yapıyor beni sevdiklerini sanmıyorum çünkü en ufak bir yanlışımda demedikleri laf kalmıyor lan hayırsız bir çocukta değilim sigara bile kullanmıyorum hayatım spor ev döngüsünde böyle bir şey yok eve geldiğim vakit bile belirli olduğu halde çok kötü laf ediyorlar baskı yapıyorlar gidecek yerimde yok evde durmakta koyuyor neyse buraya yazarak bir nebzede olsa rahatladım.