Neler Yeni

Aileyi direksiyon seti almaya ikna etmek

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
Herkese merhaba ben 2. El Logitech direksiyon seti almak istiyorum birikmiş paramda var ama ailem izin vermiyor nedeni: 1 sene sonra üniversite sınavına gireceğim paranı boş şeylere harcama derslerin iyi olmadığından sana özel hoca tutalım paranı ona biriktir diyorlar defalarca sordum her seferinde reddediyorlar sizce ne yapsam ?

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,560
İsim
Cengiz
Herkese merhaba ben 2. El Logitech direksiyon seti almak istiyorum birikmiş paramda var ama ailem izin vermiyor nedeni: 1 sene sonra üniversite sınavına gireceğim paranı boş şeylere harcama derslerin iyi olmadığından sana özel hoca tutalım paranı ona biriktir diyorlar defalarca sordum her seferinde reddediyorlar sizce ne yapsam ?
direk al dinlemeden bu kadar basit de para benim gerek yok özel hocaya yt de bir sürü içerik var

Fransali

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
başlarının etini yeme taktiği var. Ama sonu kötü de bitebilir.
Veya piyasının çok üstüne fiyatlar gösterip bulduğun ilanı çok uygun gösterme taktiği var. zam korkusu ve mükemmel bir fırsat diyerek kandırabilirsin. Fiyatı kaç tl bilmiyom. Ama özel dersşn saati 350-500tl alacağın ürn 5k dan fazla değildir. En fazla 10 saat ders alırsın o parayla

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
hazır paran varsa alıp geçebilirsin direkt direksiyon üniversite sınavını pek etkilemez yani sonra da 2.el olarak tekrar satarsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
başlarının etini yeme taktiği var. Ama sonu kötü de bitebilir.
Veya piyasının çok üstüne fiyatlar gösterip bulduğun ilanı çok uygun gösterme taktiği var. zam korkusu ve mükemmel bir fırsat diyerek kandırabilirsin. Fiyatı kaç TL bilmiyom. Ama özel dersşn saati 350-500tl alacağın ürn 5k dan fazla değildir. En fazla 10 saat ders alırsın o parayla
Alacağım direksiyon seti 3000 tl Logitech dfgt ve bende 2800 tl var
Mesaj otomatik birleştirildi:

hazır paran varsa alıp geçebilirsin direkt direksiyon üniversite sınavını pek etkilemez yani sonra da 2.el olarak tekrar satarsın
Sizce oyun için zamanım kalırmı olurda üniversiteye gidersem

Fransali

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun

Cihangir

80+ Gold
ikna edemezsin ben para biriktirip 40k lık olanı aldım inadına

donanimci98

80+ Bronze
İkna edemezsin. Ben de küçükken çok çektim de şimdi karışan eden yok. İstediğimi alıp getiriyorum eve. Kendi paranı kazanınca karışmazlar

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
Alacağım direksiyon seti 3000 TL Logitech dfgt ve bende 2800 TL var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizce oyun için zamanım kalırmı olurda üniversiteye gidersem
üniversiteye gidersen evin yoksa götüremezsin zaten direksiyonu varsa da kalır tabı nıye kalmasın

Top Bottom