Neler Yeni

Aimim nasıl, espor mu okul mu?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,065
İsim
göksel yurtcan
E-spor geçeci bir şey hocam bir oyun biterse diğerine alışmanız lazım alışamazsanız kariyeriniz biter ben okuldan yanayım

• Beğen
Reaksiyonlar: Clem

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,181
İsim
THEY CALL ME ANEX
Merhaba, yaklaşık betadan beri Valorant oynuyorum, yaşım 16 ve 11. sınıf öğrencisi oldum. Oyunu profesyonel olarak oynayabilmek istiyorum ve rankım immortal yani en üst rankın bir altı. Ancak bunu başarabilecek potansiyele sahip miyim emin değilim. Çünkü gerçekten potansiyelim yoksa kendimi oyunu bırakıp derslere vereceğim. Vereceğim 2 dakikalık videoyu izleyip düşüncelerinizi söylerseniz memnun olurum. Özellikle büyük abilerimin tavsiyeleri benim için daha belirleyici olacak.
sonun asgari ücretli a101 kasiyeri olabilir :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mustafa Usta
Instagram
mustafa_usta61
Merhaba, yaklaşık betadan beri Valorant oynuyorum, yaşım 16 ve 11. sınıf öğrencisi oldum. Oyunu profesyonel olarak oynayabilmek istiyorum ve rankım immortal yani en üst rankın bir altı. Ancak bunu başarabilecek potansiyele sahip miyim emin değilim. Çünkü gerçekten potansiyelim yoksa kendimi oyunu bırakıp derslere vereceğim. Vereceğim 2 dakikalık videoyu izleyip düşüncelerinizi söylerseniz memnun olurum. Özellikle büyük abilerimin tavsiyeleri benim için daha belirleyici olacak.
Bence önceliği üniversiteye ver. Son 2 senen kalmış. Eğer kendini takımlara kanıtlamak istiyorsan da twitch de yayınlara başla bence.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Okul knk. Flicklerin bir çoğu tutmuyor herkes olmasa da azımsanmayacak bir kısım bu aimle hatta daha iyisiyle oynuyor.

Clem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ömer Faruk Berber
Okul knk. Flicklerin bir çoğu tutmuyor herkes olmasa da azımsanmayacak bir kısım bu aimle hatta daha iyisiyle oynuyor.
Flick için zaten illa crosshairın adamın kafasının tam olarak üzerine gelecek diye bir şey yok ki zaten attığım flickler zor flickler. 10 maçın 8i mvp olarak genellike 25-30 vuran birisi olarak bu konuyu açtım. Yoksa sadece onbinlerce immortal içerisinden birisi olsam böyle bir konu açmam bir özelliği yok çünkü.
Bu siteden de yalan söylemediğimi görmek için maç geçmişime bakabilirsiniz. Bir kaç kötü maçım dışında yüksek sıralamada olmadığım maç yok.

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Oku. e-sporcu ömür boyu yapabileceğin meslek değil.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Flick için zaten illa crosshairın adamın kafasının tam olarak üzerine gelecek diye bir şey yok ki zaten attığım flickler zor flickler. 10 maçın 8i mvp olarak genellike 25-30 vuran birisi olarak bu konuyu açtım. Yoksa sadece onbinlerce immortal içerisinden birisi olsam böyle bir konu açmam bir özelliği yok çünkü.
Bu siteden de yalan söylemediğimi görmek için maç geçmişime bakabilirsiniz. Bir kaç kötü maçım dışında yüksek sıralamada olmadığım maç yok.
Yine de okulu net olmayan bir şey için asmamak gerekir, mümkünse ikisini devam ettirin. Evet e spor'da da kazanç var ancak tutturma konusu biraz riskli.

Top Bottom