Air Tag alınır mı Air Tag 2 beklenmeli mi?

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,274
Merhabalar, Air Tag almayı düşünüyorum tatile gideceğim 2 gün içerisinde orada da kullanmak istiyorum ancak Air Tag 2'ninde çıkmasına çok süre kalmamış deniyor sizce beklemeli miyim ne zaman çıkar Air Tag 2 bilginiz var mı?

farkı nedir

Merhabalar, Air Tag almayı düşünüyorum tatile gideceğim 2 gün içerisinde orada da kullanmak istiyorum ancak Air Tag 2'ninde çıkmasına çok süre kalmamış deniyor sizce beklemeli miyim ne zaman çıkar Air Tag 2 bilginiz var mı?
bana göre beklenmez. İşlevini yerine getiriyor al geç

Bende bilmiyorum ki ama Airtag çıkalı 4-5 sene oldu o zamandan bu zamana bayağı fark olmuştur bi bakmak lazım
Fark önemli hocam, kayda değer bir farkı yoksa ilk versiyonu alabilirsiniz ama yeni sürümü daha uzun ömürlü olabilir geliştirmeler olmuştur illaki daha kullanışlıdır belki, yakın tarihte çıkacağı talih diyelim eğer net bir tarih yok ise.

bana göre beklenmez. İşlevini yerine getiriyor al geç
Teşekkürler hocam

Fark önemli hocam, kayda değer bir farkı yoksa ilk versiyonu alabilirsiniz ama yeni sürümü daha uzun ömürlü olabilir geliştirmeler olmuştur illaki daha kullanışlıdır belki, yakın tarihte çıkacağı talih diyelim eğer net bir tarih yok ise.
Yani çekim gücü falan 2-3 kat artacak diyorlar sanırım hayati olanları 1-2 tane alıp kalanını tag 2 olarak alsam daha hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,663
Üyeler
183,874
Son üye
AngaraBeyfendisi
Geri